vtwonen


Maretti Lighting en vtwonen bundelen krachten

Maretti Lighting en vtwonen zijn gevestigde namen in de wereld van interieurstyling. De designteams van beide bedrijven bedenken en ontwikkelen gezamenlijk nieuwe ontwerpen en technieken en lopen daarmee voorop in de wereld van interieurstyling. Dit resulteert in uniek en trendsettend design! Door de in-house productie en ontwikkeling bij Maretti Lighting is deze collectie snel leverbaar en altijd betaalbaar. Maretti Lighting is officieel producent en leverancier van de vtwonen verlichtingscollectie.

De vtwonen verlichtingscollectie geeft meer dan alleen licht; elke lamp is ontworpen als stylingobject. Krachtige vormen, mooi door eenvoud. Hedendaags design met een vintage twist. Musthaves in elk interieur!Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

10 per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. SALE
  vtwonen Glow tafellamp - wit

  vtwonen Glow tafellamp - wit

  Speciale prijs: € 24,95

  Normale prijs: € 99,00

  vtwonen is toonaangevend in interieurstyling. Een aantal tijdloze modellen uit onze collectie is opgenomen in de vtwonen-collectie, waaronder deze Glow tafellamp. E27 | wit
 2. vtwonen Moon hanglamp - matwit

  vtwonen Moon hanglamp - matwit

  € 279,00
  Deze variant van de HALA Moon met matwitte kap (RAL 9010) en wit stoffen snoer is opgenomen in de vtwonen-collectie. E27 | 100W Dit armatuur wordt op orderbasis geproduceerd en kan een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent.
 3. vtwonen Comet vloerlamp - aluminium vtwonen Comet vloerlamp - aluminium

  vtwonen Comet vloerlamp - aluminium

  € 379,00
  vtwonen vloerlamp uitgevoerd in aluminium E27 | 75W Dit armatuur wordt op orderbasis geproduceerd en heeft daarom een langere levertijd dan u van ons gewend bent.
 4. SALE
  vtwonen Galaxy hanglamp - matwit vtwonen Galaxy hanglamp - matwit

  vtwonen Galaxy hanglamp - matwit

  Speciale prijs: € 119,95

  Normale prijs: € 249,00

  vtwonen hanglamp uitgevoerd in matwit (9010) met wit stoffen snoer E27 | 100W vtwonen is toonaangevend in interieurstyling. Een aantal tijdloze modellen uit onze collectie is opgenomen in de vtwonen-collectie.
 5. vtwonen Moon hanglamp - aluminium

  vtwonen Moon hanglamp - aluminium

  € 189,00
  Deze variant van de HALA Moon met aluminium kap en zwart stoffen snoer is opgenomen in de vtwonen-collectie. E27 | 100W Dit armatuur wordt op orderbasis geproduceerd en kan een langere levertijd hebben dan u van ons gewend bent.
 6. vtwonen Comet vloerlamp - matzwart vtwonen Comet vloerlamp - matzwart

  vtwonen Comet vloerlamp - matzwart

  € 474,00
  vtwonen vloerlamp uitgevoerd in matzwart (9005) E27 | 75W Dit armatuur wordt op orderbasis geproduceerd en heeft daarom een langere levertijd dan u van ons gewend bent.
 7. vtwonen Solar hanglamp - aluminium vtwonen Solar hanglamp - aluminium

  vtwonen Solar hanglamp - aluminium

  € 199,00
  vtwonen hanglamp uitgevoerd in aluminium met zwart stoffen snoer E27 | 100W
 8. vtwonen Galaxy hanglamp - aluminium

  vtwonen Galaxy hanglamp - aluminium

  € 249,00
  vtwonen hanglamp uitgevoerd in aluminium met zwart stoffen snoer E27 | 100W
 9. vtwonen TUBE XL hanglamp vtwonen TUBE XL hanglamp

  vtwonen TUBE XL hanglamp

  € 399,00
  2x E27 | L:121cm | Incl. lichtbronnen vtwonen is toonaangevend in interieurstyling. Een aantal tijdloze modellen uit onze collectie is opgenomen in de vtwonen-collectie. English: Incl. lightsources vtwonen is leading in interior styling. A number of timeless models from our collection are included in the vtwonen collection.
 10. vtwonen CUP tafellamp - RVS vtwonen CUP tafellamp - RVS

  vtwonen CUP tafellamp - RVS

  € 69,00
  E14 | incl. voet en klem vtwonen is toonaangevend in interieurstyling. Een aantal tijdloze modellen uit onze collectie is opgenomen in de vtwonen-collectie. English: E14 | incl. base and clamp vtwonen is leading in interior styling. A number of timeless models from our collection are included in the vtwonen collection.
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

10 per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 27

 1. 1
 2. 2
 3. 3