Exclusief design in wandafwerking

Eind vorig jaar heeft ons hoofdkantoor een grote metamorfose ondergaan, waaraan ook het team van Dofine een enorme steen heeft bijgedragen. Hun schitterende wandafwerkingen zien we onder andere terug in onze entree, op de vide en ook bij de showrooms.

Ambachtelijk handwerk

Dofine is een 100% Nederlands merk dat haar exclusieve producten vanuit eigen atelier of op locatie ontwerpt en produceert. Hun mooie wand- en vloerafwerkingen zien we terug in de vele projecten die wij samen hebben opgeleverd, van hotels en restaurants tot luxe villa’s. Ook wij zijn onder de indruk van hun originaliteit en innovatief materiaalgebruik, vandaar dat ook op ons hoofdkantoor de muren door het team van Dofine zijn voorzien van bijzondere structuren en ogen als ware kunstwerken!

Mooi voor elkaar

In de showroom van Dofine hebben wij uit onze collectie een aantal exemplaren van de DOT hanglamp opgehangen. Dat wij ook van Dofine de producten en werkwijze goed kennen draagt in grote mate bij aan de prachtige interieurontwerpen die wij gezamenlijk opleveren. Korte lijnen bevorderen de overlegsnelheid en het inspelen op elkaars werkzaamheden. Dit komt de afgesproken oplevertijd zeker ten goede. Met als resultaat altijd een tevreden klant!

Ook deze “Vriend van Maretti Lighting” waarderen wij enorm en we kijken alweer uit naar het volgende gezamenlijke project!