DINMAR Fashion Store Amsterdam

In opdracht van Original Spaces B.V. ontwierp Maretti Lighting een verrassend eigentijds lichtplan voor de DINMAR Fashion Store in Amsterdam, een concept van Jandino Asporaat en Marcel Rocha in samenwerking met eigenaresse en uitbaatster Cath Sanders.

Het winkelpand aan de Willemsparkweg 26 werd volledig gestript en opnieuw ingericht. Direct bij aanvang was Maretti Lighting al betrokken bij de verbouwing. Zo kon het lichtplan perfect integreren in het bouwplan en werden alle stroomvoorzieningen, lichtpunten en de lichtregeltechniek precies daar geplaatst waar ze nodig waren. Dit levert altijd het mooiste resultaat op.

De strakke belijning van het interieur wordt geaccentueerd door de Magnetrack. Een handig en zeer modern track-systeem waarbij de lichtpunten, zoals de Stella 6 of Piega 6, naar wens geplaatst, verplaatst en gericht kunnen worden. De Square Open AR111 spots zijn gericht op de kledingrekken en dankzij de mooie kleurtemperatuur van de AR111 lichtbron wordt de kleding optimaal uitgelicht.

De zwarte Combat spots vallen niet alleen zelf op door hun stoere vormgeving, maar laten ook de kledingstukken in de etalage goed opvallen. Ze zijn perfect richtbaar, hebben een hoge lichtopbrengst en zijn dus multifunctioneel.

DINMAR Fashion Store straalt een unieke identiteit uit; de perfecte mix van exclusief en eigentijds, betaalbaar en luxe. Wij zijn trots op het eindresultaat en bedanken Cath Sanders en Original Spaces B.V. voor de fijne samenwerking.