Art Deco  is helemaal terug. Sommige etablissementen lenen zich bij uitstek voor deze stijl, zo ook de brasserie van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De aparte verlichtingsitems onderstrepen het Art Deco design en geven het interieur een  Frans tintje, très chic! 

Rijke kleuren, geometrische figuren en de voor de Art Deco-stijl typerende versieringen; Kroeze Interieurbouw verrast de gasten van hotel Zuiderduin met dit eclectisch ontworpen interieur in de brasserie. Met de juiste lampen kun je een stijl echt onderstrepen en onze armaturen zijn dan ook met zorg bij dit interieurontwerp uitgekozen.

Decoratief lichtdesign

Opvallend zijn de Tuschinski Uplight wandlampen bij het buffet, die de Art Deco stijl letterlijk reflecteren, dankzij de spiegelende wandplaat. Boven het buffet zijn de Tribe spots op rail voorzien van speciale lichtbronnen voor een perfecte kleurweergave van de gerechten. 

Uitgevoerd in brons met rode kapjes passen de Lion wandlampen mooi in deze Franse sfeer. De eveneens bronskleurige Rokin hanglampen en de glazen Inciso hanglampen zorgen voor gezellig licht boven de tafels. Ingebouwde ledlijnen leggen het accent op de decoratieve vormgeving van de roomdividers  en ook de onyx lampen op de pilaren zijn bijzondere eyecatchers.

Bourgondisch genieten

Kom na een strandwandeling genieten van de heerlijke gerechten van de kleine kaart en de intieme Franse sfeer in deze brasserie vlakbij zee. Bon appétit! Met een bezoek aan deze knusse brasserie besluiten we onze wereldreis door Hotel Zuiderduin!

Interieurdesign en-realisatie: Kroeze Interieurbouw
Lichtplan: Maretti Lighting
Fotografie: Jaap Lotstra en Mark Broersen / hotel Zuiderduin

Shop de getoonde armaturen