Op wereldreis in het vernieuwde hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee; via het Noorderlicht in het zwembad en de Hollandse kust in de wellness, is het tijd voor een pint in de Ierse pub.

Craic, het Ierse woord voor plezier en gezelligheid, is zéker van toepassing op deze pub! Ondanks het uitbouwen en compleet verbouwen van de deze pub, wist Barend Buursink van Kroeze Interieur BV de authentiek Ierse sfeer te behouden met de kenmerkende houten lambrisering, veel houten meubelen, warme kleuren op de wanden, een donker plafond en volop nostalgische elementen, zoals de enorme verzameling emaille wandborden, de trots van de eigenaar!

Authentiek design
Ook onze verlichting sluit aan bij deze intieme sfeer van vervlogen tijden, met onder andere de Bowl en Edison hanglampen, speciaal voor deze pub ontworpen. Diverse inbouwspots zoals de Cavo, Hera, Cam led en Fortaleza richten de aandacht op die unieke reclameborden aan de wand en flexibele warm witte ledlijnen zorgen onzichtbaar voor een extra warme lichtval. Kom de Ierse sfeer beleven en genieten van een pint in deze gezellige ambiance, áthas! Volgende maand krijgt onze wereldreis door Hotel Zuiderduin een Frans tintje.Interieurdesign: Barend Buursink
Interieurbouw: Kroeze Interieur BV
Fotografie: Jaap Lotstra

Shop Cavo spots