Onlangs is de samenwerking tussen Snoei en Maretti Lighting bezegeld; Snoei is hiermee officieel dealer van Maretti Outdoor Lighting. Onze collectie buitenverlichting komt prachtig tot zijn recht in de uitgebreide showroom van deze tuinspecialist.

Snoei levert de mooiste producten voor de tuin van uw dromen. Kennis, vakmanschap en een uitgebreide service staan bij hen voorop. Hun collectie tuinmaterialen en -artikelen omvat producten van hoogwaardige kwaliteit. In een grote showtuin van ruim 4.000 m² vindt u onder meer tegels, schuttingen, klinkers, tuinhuizen en uiteraard tuinverlichting. De speciale avond-showtuin geeft een goed beeld van de meerwaarde van mooie verlichting voor tuin en terras.

De nieuwste 12 Volt collectie buitenverlichting van Maretti Outdoor Lighting wordt hier getoond in een mooie display en Snoei beschikt over een grote voorraad van onze artikelen. Dankzij de samenwerking met dealers kan Maretti Lighting haar klanten in heel Nederland bedienen.

Bezoek de webssite van Snoei tuinhout en materialen voor meer informatie.

Op onze website Maretti Outdoor Lighting vindt u uitgebreide informatie over ons 12 Volt systeem en het maken van lichtplannen voor de tuin.