Op ons hoofdkantoor laten we alle interieurdisciplines samenkomen. Vloeren, wanden, deuren, meubels, tapijten en raamdecoraties; alles reflecteert onze samenwerking met geweldige partners uit de interieurwereld.

Op veel  projecten komen wij steeds dezelfde interieurspecialisten tegen. Partijen die onze visie en passie voor perfectie in design delen. Stuk voor stuk ook gedreven teams waarmee het altijd heel fijn samenwerken is. Met een groot aantal van deze bedrijven hebben wij Het Platform voor Interieurdesign opgericht: InteriorMX.

Mooi voor elkaar

De bevlogenheid van al deze partners reikt verder dan het gezamenlijk creëren van de mooiste projecten voor onze klanten en het inrichten van de eigen bedrijven. Het zorgt ook voor een onderlinge kruisbestuiving. U vindt onze producten dan ook terug in de showrooms van onze partners en andersom. Zo inspireren we elkaar en krijgt onze samenwerking telkens een nieuwe boost.

Warme nieuwe look voor Daniëls Openhaarden 

Onlangs heeft de etalage in de showroom van Daniëls Openhaarden een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. Hoogstaande binnenhuisarchitectuur op elke vierkante meter.  Een mooi voorbeeld van de kracht van de InteriorMX samenwerking en de onderlinge band tussen deze partijen. Maretti Lighting plaatste het Chique AR111 plafondarmatuur met 4 spots, dat met de Paloma LED lichtbronnen het geheel in een prachtige warme gloed zet. De Dream, ontworpen door Kolenik, en de Glass Jewel uit onze eigen studio zijn de blikvangers. Deze Special designs zijn zeer gewilde armaturen, omdat ze in veel varianten door ons geproduceerd kunnen worden, altijd perfect passend bij elk project.

Wij wensen Moara en haar team van Daniëls Openhaarden veel succes met de vernieuwde showroom!