Karin Clement tekende voor de bijzondere styling van deze villa, die de prachtige omgeving weerspiegelt waarin deze is gesitueerd. De interieurs van KC Interior Design kenmerken zich door een combinatie van landelijk en modern, stoer, sober en sjiek. Met oog voor karakter en in stijl met de natuurlijke omgeving bracht Karin Clement voorwerpen met een ziel in het interieur.

Witte muren en een lichte vloer vormen de basis waarin een keur aan natuurlijke materialen de sfeer bepalen. De authentieke balken breken de ruimte en geven het geheel een stoer, landelijk karakter. Karin Clement koos voor interieuritems in de kleur van het hout, zoals de bekleding van de barkrukken, de fauteuils, de poefen en accessoires.

De verlichting is geheel in stijl voor deze landelijke villa op maat gemaakt. De enorme Duchess kroon vult de grote ruimte. Gemaakt van donker hout met mooie glazen kelken is het een prachtige blikvanger die de living van gezellig sfeerlicht voorziet.

Het kantoor is een fijne werkruimte waarin de Marcel Spot, uit de serie van Wolterinck, een chic detail vormt en mooi gericht licht geeft.

Aan de buitenmuren zorgt de Quatro wandlamp ’s avonds voor sfeer en veiligheid rondom de villa.

Dankzij het mooie interieurontwerp van Karin Clement is de natuurlijke omgeving in al zijn facetten vertegenwoordigd in deze riante en toch knusse villa.