De nieuwe winkel van Reyer en Liezel Lafeber is door VSB Wellness compleet gerestyled met een interieur van wereldklasse. Een heel bijzonder lichtobject siert de entree; de Spectacle!

Het Stadscentrum Leidsche Rijn in Utrecht is een high end opticien rijker. VSB Wellness creëerde voor deze exclusieve optiek een modern, maar warm en rijk interieur. De strakke belijning wordt extra onderstreept door de ledlijnen die Maretti Lighting heeft geïnstalleerd langs en in alle meubels en kasten. Dit indirecte licht geeft de ruimte op elke plek een extra dimensie.

In elk opzicht uniek

Maar het absolute topstuk is natuurlijk de Spectacle! Dit spectaculaire lichtobject is bedacht door Reyer Lafeber zelf en samengesteld uit maar liefst 3500(!) brillenglazen. Het team van Maretti Lighting heeft deze met de hand geassembleerd tot een enorme kroon. Het geheel wordt sfeervol verlicht door warmwitte Paloma ledlampjes in de plafondplaat. Direct bij de entree is dit een eyecatcher van formaat!

Toekomstvisie 

De wijze waarop de verschillende luxe collecties monturen en zonnebrillen worden gepresenteerd langs wanden en in vitrines is subliem en geeft de winkel de uitstraling van een extravagante galerie. Deze uitgekiende winkelformule biedt de klanten tevens volop comfortabele zitruimte om zich te laten informeren over de (preventieve) oogzorg van Reyer Lafeber. Met dit oogstrelende interieur is deze optiek klaar voor de toekomst.

Interieurdesign en uitvoering: VSB Wellness
Ledlijnen en verlichtingspecial: Maretti Lighting
Fotografie: Jeroen Verhelst