Vermeulen Carrosserieën B.V. heeft een fikse groei doorgemaakt en liet een nieuw pand bouwen in Oosterhout door Voortman Steel Construction. Huiselijk en gezellig, met wat minder de nadruk op ‘werk’, dát was de wens van de klant voor het interieur. Koren op de molen van team Maretti, wij creëren graag sfeer!

In het door ons ontworpen lichtplan veel designarmaturen en praktische maar ook mooie downlights als basisverlichting, want de tijd van tl-balken boven werkplekken ligt ver achter ons. In steeds meer kantoren wordt uitstraling en sfeer belangrijk. De werknemers moeten er tenslotte een hele dag fijn kunnen werken. Verlichting speelt daarbij op twee belangrijke punten een grote rol; sfeer en functionaliteit.

Luxueuze aanblik

De glazen pui biedt vooral ’s avonds goed zicht op het mooie interieur en de verlichting doet het ontwerp eer aan. Schitterende armaturen zijn van buitenaf al goed te zien en bij binnenkomst straalt de luxe je tegemoet.De aanblik van de boardroom is gezellig en knus door het zachte warme licht van de sierlijke Duchess hanglampen. Een bijzondere, ietwat Oosters getinte, collectie hanglampen siert de conferentiezaal en maakt ook van deze ruimte een huiselijk tafereel.

Warm welkom

Ontvangstruimtes zijn een visitekaartje van het bedrijf, het biedt de klanten de eerste indruk en dan mag de unieke eigenheid van het bedrijf best benadrukt worden. Als er aandacht wordt besteed aan een sfeervolle entree met mooie interieuritems en goede verlichting voelt een klant zich welkom en gewaardeerd. De ontvangstbalie is wel heel origineel; deze herbergt een groot aquarium! De Inlet Wall armaturen verspreiden een mooie lichtval op de wanden. Al met al een zeer geslaagde entree-ruimte.Functioneel chic

Onze stijlvolle armaturen geven dit kantoor allure. Evenzo belangrijk zijn de toegepaste lichtbronnen. Afgestemd op elke ruimte zorgen deze voor zowel sfeer als goed werklicht, volgens de vereiste werkpleknormen, en uiteraard is gekozen voor LED. LED gaat lang mee, is daarmee onderhoudsarm en natuurlijk telt ook het lagere energieverbruik, al met al beter voor het milieu.En dat goed werklicht ook heel mooi kan zijn bewijzen de HALO hanglampen uit de collectie van Piet Boon. In het kantoor passen deze bruine ton-sûr-ton kappen boven de werkplekken perfect bij de kleurstelling van gordijnen en deuren en maken het plaatje helemaal áf. 

Huiselijk tafelen

De bedrijfskantine heeft de uitstraling van een restaurant en het personeel voelt zich hier helemaal ‘thuis’. Warme natuurtinten voor de meubels en boven de tafels de Void en HALA Tommy hanglampen voor een warme gloed. Chique Track spots aan het plafond geven gericht licht en de Inlet up/down armaturen laten het reliëf van de natuurstenen wanden erg mooi uitkomen. De bar krijgt een moderne uitstraling met de RGB ledlijnen.In het trappenhuis hangt ons paradepaardje, de Glass Jewel. Dit schitterende armatuur is zeer geliefd bij onze klanten en in vele varianten leverbaar. Het is altijd een perfecte binnenkomer!Onze complimenten aan Marleen en Alex Vermeulen voor het totale ontwerp en wij wensen hen heel veel succes op deze nieuwe locatie!

Vermeulen Carrosserieën B.V. is gespecialiseerd in het creëren van vervoersoplossingen. Samen met haar klanten bedenken en ontwerpen zij maatwerkoplossingen voor bedrijfswagens voor de hoogst mogelijke efficiency in transport & logistiek.

Muntstraat 1, 4903 PA te Oosterhout NB.

Voortman Steel Construction, toonaangevend bouwer in staal.