Soms is een kleine verandering al voldoende voor een groots verschil in uitstraling. Daar weten ook de teams van Michel Arendsen Kappers alles van. 

Een aantal jaren geleden mochten wij de studio van Michel Arendsen verlichten, waar hij cursussen en kappers events organiseert. Nu  hebben zowel zijn kapsalon in Utrecht als die in Bilthoven een make-over gekregen van Jet Helsloot. Een leuke uitdaging, want het verbouwen zelf moest tot een minimum beperkt blijven. Ook het team van Maretti Lighting werd uitgedaagd om met bestaande stroompunten beide zaken in een nieuw licht te zetten. 

Ontwerpster, interieurstyliste én fotografe Jet Helsloot koos voor de opvallende Luxury Ring, die wij speciaal op maat gemaakt hebben voor dit project en voor de Inlett Wall armaturen in Black/Gold, vanwege de warme, indirecte lichtval en het mooie lijnenspel op de wanden. Deze armaturen  passen helemaal bij de luxueuze en up-to-date interieurstyling van Jet. 

Haar ontwerp en styling hebben geresulteerd in een stijlvolle nieuwe look voor beide kapsalons, waar de teams van Michel Arendsen hun klanten weer kunnen laten stralen.

Michel Arendsen kappers: http://www.michelarendsen.nl/

Ontwerp en Styling: Jet Helsloot
Verlichting: Maretti Lighting
Foto’s: Jet Helsloot Fotografie