De weelde van dit door Caren Pardovitch ontworpen interieur vraagt om de perfecte basisverlichting, waarvan de lichtval en het effect ervan op het interieurontwerp belangrijker zijn dan het armatuur zelf. 

In deze monumentale villa hebben wij plafondspots ingebouwd, voorzien van CTA led modules*. Deze zorgen voor een zachte lichtval. Dankzij twee cardanische ringen zijn de spots draai- en kantelbaar en verlichten daarmee elke gewenste plek. Gebruik ze effectief om schilderijen of kunstwerken in het licht te zetten of juist als indirecte verlichting. Dim deze lampen en ze geven niet alleen minder licht, maar ook een warmere kleur die dit exclusieve interieur laat baden in een gouden gloed.

Slimme lichtoplossing

Net als onze inbouwspots zijn ook onze ledlijnen en ledstrips een mooie oplossing voor indirect licht. In kasten en nissen, onder wandmeubels of langs plafonds geven ze een extra dimensie aan het interieur. Kies voor zacht warmwit licht of RGB en creëer zo de sfeer die past bij het moment. Ledlijnen en ledstrips bieden eindeloze toepassingsmogelijkheden, hebben een lange levensduur en zijn bovendien energiebesparend. 

Nieuw in onze Designercollectie

Onze samenwerking met Caren Pardovitch gaat verder dan het leveren van verlichting voor haar mooie interieurprojecten. Caren heeft inmiddels haar eigen verlichtingslijn ontworpen die wij voor haar produceren. Zo profiteren haar klanten van het beste lichtontwerp afgestemd op hun interieur en hebben wij  onze Designercollectie kunnen uitbreiden met haar unieke ontwerpen. 

*Dim-to-warm  CTA is de nieuwste ontwikkeling in verlichting en staat voor Colour Temperature Adjusted. Hiermee kan met een en dezelfde lamp zowel functioneel werklicht als gezellig sfeerlicht worden ingesteld. De kleurtemperatuur van de CTA lichtbron verandert naarmate deze gedimd wordt. Niet alleen wordt het licht minder bij dimmen, maar ook warmer van kleur. CTA is daarom dé oplossing voor de switch van wit, functioneel licht naar een intieme warme sfeer met één lamp.

Meer informatie over Caren Pardovitch vindt u hier