House of Genius is een paviljoen op de Masters of LXRY waarin verschillende vooraanstaande bedrijven zich presenteren. Het interieur van dit paviljoen is samengesteld en vervaardigd door de partners van InteriorMX; een samenwerkingsverband van onafhankelijke Nederlandse bedrijven met een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.

Geniale interieurideeën en uniek design
Alle disciplines in interieurstyling zijn perfect samengevoegd tot een zeer stijlvol, trendy en vooral uniek interieur. Onze bezoekers krijgen hier een compleet beeld van de kracht van onze samenwerking. Onder het genot van een drankje en gezellige live muziek staan de partners van InteriorMX de bezoekers graag te woord.

Thuis in elke branche
Als initiators van high end oplossingen en vergaande innovatie binnen interieurdesign hebben de partners van InteriorMX wereldwijd veel vooraanstaande projecten gezamenlijk opgeleverd. Maar ook dichtbij huis in woningen, villa’s, winkels, hotels, restaurants, wellness en zorginstellingen; in grote en kleine projecten, in nieuwbouw en renovaties staat InteriorMX garant voor de mooiste interieuroplossingen.

InteriorMX Magazine Editie 3
InteriorMX Magazine is een inspirerend naslagwerk dat wordt uitgegeven door InteriorMX. Met prachtige projectfoto’s is de kracht van deze samenwerking van interieurspecialisten in beeld gebracht. De vele projecten zijn tot stand gekomen in samenwerking met Nederlands meest vooraanstaande designers en architecten. InteriorMX Magazine Editie 3 zal worden gepresenteerd tijdens de Masters of LXRY 2018 in de “House of Genius”. Dit paviljoen is ingericht door partners van InteriorMX.