Puur en rustgevend, een interieur dat allure uitstraalt. Jutta Junge-Wentrup van Anders Style bleef dichtbij de originaliteit van het pand, een karakteristiek landhuis uit 1894, waarin de Neoclassicistische elementen nog duidelijk aanwezig zijn. Zakelijk chique, ontworpen met oog voor detail. 

Icoon aan de wand

Jutta gaf kleuradvies en ontwierp het lichtplan met daarin ook verlichting van Maretti Lighting. Zij koos voor deze uitvoering van de Gable Wall omdat hij prachtig past in het kleurenpalet en heel chique oogt aan de wanden. Door toepassing van dezelfde wandbekleding en deze verlichtingsarmaturen in de hal en de kamers, creëerde Jutta een rustige eenheid en loopt haar interieurontwerp mooi door in alle ruimtes.

Doordachte details

De Hilton Wall, bovenaan de trap, hebben wij voorzien van een smalle ronde kap, zodat deze qua vorm en kleur past bij de stijl van de Gable Wall. Het zijn de subtiele details als deze, die aantonen dat een interieur met zorg is ontworpen. Maatwerk maakt dat mogelijk. Het verlaagde plafond in de directiekamer is omrand door LED-lijnen, waardoor het lijkt te zweven en de kamer een mooie warme gloed krijgt. Met de richtbare Chique LED 111 inbouwspots worden accenten gelegd op de kunstwerken.

Door de bomen het bos weer zien

In dit pand is het kantoor gevestigd van Form International, een bedrijf met een missie; een wereld waarin duurzaam beheer van natuurlijk en geplant bos de standaard is. Dankzij de passie van eigenaar en oprichter Paul Hol is Form International uitgegroeid tot het grootste bosplantagebedrijf in West-Afrika.

Harmonie en rust, ook in het kantoor, als een stille plek in het bos. Het licht komt van de MagneTrack die met staalkabels aan het plafond hangt voor een heel ruimtelijk effect. Dankzij het magneetsysteem kunnen diverse spots en lichtbalkjes eenvoudig op deze rails geklikt worden. Hier is gebruik gemaakt van de Stella 6, de Sole 1 en de Fascio. De delen van de MagneTrack waarop geen spots of lichtbalkjes zitten, worden met een zwarte cover afgedicht, zodat een strak geheel ontstaat. (Meer Informatie over de MagneTrack elders in deze nieuwsbrief).

Jutta is meer dan geslaagd in haar missie met dit stijlvolle interieur! 

Advies &ontwerp: Jutta Junge-Wentrup van Anders Style

Foto’s: Paul van der Wal Fotografie, paulvanderwalfotografie.nl

Meer informatie over Form International op forminternational.nl