Je zou er bijna blijven slapen…

Ervaar de ultieme lichtbeleving en kom inspiratie opdoen voor uw project, groot of klein. Of u nu een villa, hotel, kantoor, winkel of restaurant bezit, iedere branche is vertegenwoordigd in onze unieke showrooms, elk ingericht door specialisten uit die branche. Wij beschikken zelfs over een unieke hotelsuite die niet zou misstaan in een vier of vijfsterrenhotel! HIP Studio – interieurspecialist in de hotelbranche

HIP Studio heeft een enorme expertise in het ontwerpen van interieurs voor onder meer de hotelbranche. Met name in de hospitality-branche is de juiste sfeer van wezenlijk belang. Hotels willen hun gasten een ‘thuisgevoel’ geven in een luxe en comfortabele omgeving.

Het door HIP Studio ontworpen concept en design voor onze hotelsuite biedt u als bezoeker daarom een heuse en waarheidsgetrouwe 3, 4 en 5-sterren hotelbeleving.

Licht bepaalt de sfeer

Dankzij slimme technieken tonen wij met verlichting het verschil in sfeer tussen 3-sterren (voornamelijk witte basisverlichting), 4-sterren (meer sfeerarmaturen en CTA gedimd licht voor een warmere sfeer) en een 5-sterren hotelbeleving  (de bijzondere designarmaturen en mooie dimtechnieken creëren een super gezellige en luxe hotelsuite). Al deze verlichting is dan ook speciaal voor de hotelbranche ontwikkeld. Bij binnenkomst allereerst het verlichte kamernummer en in de gang de Inlet Wall. In de badkamer met sanitair van G.J. Meijer en tegels van Porcelanosa hangt een op bijzondere wijze verlichte spiegel die “oneindig diep” lijkt. Erboven is een Square Hide Big Led ingebouwd en aan de MagneTrack prijken de Stella 1 en de Fascio 323. Het tapijt met mooie print is van Complete Carpet Company en leidt ons verder de kamer in waar het luxueuze, riante bed van Brouwers Bedding, specialist in hotelbedden, uitnodigend lonkt.Branchegerichte techniek

Langs het verdiepte plafond vormen de mooi weggewerkte RGB LED-lijnen de basisverlichting en de Square trimless inbouwspots kunnen zo gericht worden dat ze indirect licht verspreiden. De Hicks bedlampjes aan het hoofdboard zijn prima richtbaar en voorzien van energiezuinige lichtbronnen die een warm en rustig lichtbeeld geven.

De Hicks vloerlamp maakt het extra gezellig. Speciaal hotelmeubilair van Frits de Jong biedt hotelgasten voldoende zit-, werk- en opbergruimte. De exclusieve gordijnen en blinds zijn elektrische te bedienen met een slim systeem van Indivipro.Uiteraard is het lichtregelsysteem van Lutron handig te bedienen vanaf één paneel . 

Interessant voor elke branche

Wij willen graag al onze klanten de kans geven te ervaren hoe onze verlichting een interieurontwerp naar een hoger plan tilt. Daartoe presenteren wij in onze showrooms, voor elke branche waarin wij werkzaam zijn, volop inspiratie en innovatieve verlichtingsoplossingen.Wij bedanken al onze partners voor hun fenomenale bijdrage aan deze luxueuze hotelsuite.

“Slapen kun je er niet, maar
de beleving van een 4 of 5 sterren-hotel
biedt onze hotelsuite wel!”