Vér buiten de lijnen kleuren, dat is Hans Kuijten ten voeten uit. Al van jongs af aan creëert hij op papier driedimensionale werelden, ruimtes, verbeeldingen en creaties.  Werelden vol beleving, om in weg te dromen. Niet zomaar een ontwerper, maar een kunstenaar van magische momenten en meesterlijke interieurs.

De kracht van verbeelding

Geef hem een wit vel papier in zijn eigen ontwerpstudio en Hans gaat “los”. Dromen worden werkelijkheid. Zijn interieurprojecten variëren van klein en huiselijk knus tot meeslepend groots en imposant. Hans neemt je mee in een wereld van onbegrensde mogelijkheden en transformeert elke ruimte tot een plek waar je je thuis voelt. 

Maatwerk maakt elk idee mogelijk

Van huiskamer tot hotellobby, van bar tot boardroom. Met ideeën die altijd anders zijn, maar altijd met oog voor de wensen van de klant, is een samenwerking met interieurpartners, die deze ideeën kunnen vormgeven tot stijlvolle producten, onontbeerlijk.

Voor veel van zijn projecten, met name in de horecabranche, heeft Maretti Lighting dan ook maatwerk verlichtingsarmaturen geleverd die zijn concepten onderstrepen. Met ons maatwerk geven we Hans als interieurdesigner de ultieme vrijheid in ontwerp en dragen we bij aan precies dat interieur dat hij voor ogen heeft.

In ons bedrijfsrestaurant, ook bekend als Club 7, waan je je in een exclusieve club dankzij het door Hans ontworpen magistrale interieur.

Zijn gevarieerde werk is nu samengevat in een boek vol inspiratie. Een boek waarin de lezer meegenomen wordt in een fantastische wereld, de wereld van Hans Kuijten, “Buiten de lijnen”.

Het boek “Buiten de lijnen” is te bestellen via www.hanskuijten.nl