Het goed uitlichten van de gevel van uw pand of uw terras er omheen is minstens zo belangrijk als mooie verlichting binnen, de aanblik van uw pand is tenslotte uw visitekaartje. Gevels kunnen we aanlichten maar ook verlichten. Wij bieden u de juiste armaturen met daarin specifieke lichtbronnen passend bij de situatie en uw wensen. Onze verlichting laat uw gevel en entree opvallen, geeft het pand een extra dimensie en nodigt uit tot binnen komen!

Terras en tuin in de spotlight

Van grondspotsals de elegante Stream en Flood met bijzondere lichtval, tot de stijlvolle Punto en de Costa uit onze Designer serie, al onze armaturen voor buitenhebben een exclusieve uitstraling en hebben tot doel dát uit te lichten wat u in het oog wilt laten springen. Mooie zichtlijnen laten een terras- en tuinontwerp tot leven komen. Uw gasten genieten toch het meest van tafelen op een terras met mooie sfeervolle verlichting.

Mooie eenheid

De Costaserie bestaat uit een scala aan modellen en uitvoeringen, ideaal om onderling te combineren. Voor elke plek aan de wand, op patio of terras en in de tuin hebben wij een passend Costa armatuur.

De Puntoserie is gemaakt om gevels, bomen en planten aan te lichten en eenvoudig uit te breiden door ons plug&play-systeem. Uw gasten genieten dan niet alleen op het terras, maar ook van de sfeervolle omgeving.

Laag verbruik, optimaal resultaat

Onze 12 Volt serie biedt slimme inbouwspots, functionele wandarmaturen en elegante tuinpilaren. Deze uitgekiende ontwerpen brengen sfeer en vergroten de veiligheid rondom uw pand, dankzij een krachtige lichtbron. Alle armaturen zijn voorzien van zeer efficiënte, kostenbesparende led lichtbronnen met een mooie kleurweergave en 50.000 branduren.


Foto's:

Peter Baas HDR Photography – Van der Valk Vianen, Brinkzicht, Vledder
Karin van de Pas Fotografie - Restaurant Oonivoo
René van Dongen – Van der Valk Akersloot