Een nominatie voor deze award betekent heel veel voor de eigenaren Judith en Eugene Vaessen van de Gerardushoeve en is een kroon op het werk van interieurdesigner Hans Kuijten. Hij behoort hiermee tot de top van alle interieurontwerpers in de wereld.

Internationaal aan de top
Inzendingen van 536 bedrijven uit maar liefst 70 landen dingen mee naar deze prestigieuze internationale prijs op het gebied van interieurdesigns van restaurants en bars in de wereld. Vijf van de inzendingen komen uit Nederland en de Gerardushoeve in Epen is daar één van. In verschillende categorieën zal een zeer vakkundige jury deze interieurs beoordelen. Voor Maretti Lighting is het nu al een eer dat onze verlichting zó op de wereldkaart gezet wordt!

Wereldklasse
Hans Kuijten creëerde in de Gerardushoeve een ‘look and feel’ die kan concurreren met een toprestaurant in een wereldstad van formaat. Door alle meewerkende partijen, waaronder ook Maretti Lighting, is deze totale metamorfose ook nog eens in een recordtijd tot stand gebracht. En dat de Gerardushoeve nu genomineerd is voor deze award waarvoor de meest exclusieve ontwerpen uit wereldsteden als Parijs, New York en Shanghai meedingen, onderstreept deze topprestatie!

Nog even in spanning
Op 18 juni aanstaande zal de jury een shortlist bekend maken en in oktober zal in Londen de award officieel worden uitgereikt aan de winnaars.

Team Maretti feliciteert Judith en Eugene Vaessen van de Gerardushoeve én uiteraard Hans Kuijten met deze nominatie en duimt mee voor de winst!