Exclusief design in de InteriorMX Lounge op Masters of LXRY. Maretti Lighting  is trots op de geweldige samenwerking met alle partners van InteriorMX.

De Masters of LXRY was ook dit jaar weer het ultieme podium om al onze noviteiten op het gebied van interieurstyling te tonen aan een groot publiek. De schitterende aankleding van onze Lounge trok veel bezoekers, die konden genieten van een hapje, drankje en gezellige livemuziek. De samenhang tussen alle interieuritems oogstte veel lof van zowel interieurspecialisten als particulieren en bood hen volop inspiratie. De enthousiaste reacties waren voor ons als partners de kroon op ons werk.

Na de lancering van InteriorMX op de Masters of LXRY vorig jaar, is ons samenwerkingsverband dit jaar verder uitgebreid met nieuwe partners en nieuwe disciplines, waardoor wij onze klanten nog breder van dienst kunnen zijn.

Al deze partners kennen elkaars vakgebied en werkwijze en hebben dezelfde passie;  perfectie in exclusief interieurdesign! Dat maakt InteriorMX uniek. Voor onze klanten betekent dit een compleet en persoonlijk interieur, waarover door alle partijen gezamenlijk is nagedacht. Een interieur waarin werkelijk alles klopt! De InteriorMX Lounge op de Masters of LXRY was daarvan het perfecte voorbeeld.