Excellent Woonbeurs, 26 t/m 28 oktober in Ahoy Rotterdam.

Maretti Lighting verzorgt als officieel partner de complete verlichting voor dit grootse Woon & Lifestyle event. Samen met de overige beurspartners staan we garant voor een ultieme interieurbeleving voor de beursbezoekers.

Vooraanstaande interieurstylisten en architecten hebben complete woonhuizen ontworpen en ingericht en het summum van bedrijven uit de woonbranche tonen hun nieuwste collecties. De ultieme plek om ook uw zakenrelaties te ontmoeten!

Meer dan licht
Maretti Lighting biedt meer dan licht. Wij denken mee over concepten en weten als geen ander hoe door middel van het juiste licht een interieur het best tot zijn recht komt. Gerenommeerde en gewaardeerde partnerbedrijven laten steeds vaker hun beursstand door ons verlichten, een uitbreiding van onze disciplines. Maretti Lighting is officieel partner van de Excellent Woonbeurs: met opvallende creaties en ultieme blikvangers in de gangen, het paviljoen en de horecagelegenheden, biedt onze verlichting  de beursbezoekers een ultieme sfeerbeleving.

De Excellent Woonbeurs 2018 vindt plaats van vrijdag 26 oktober tot en met zondag 28 oktober in Ahoy Rotterdam. 

Bestel gratis kaarten 
U kunt uw contactgegevens en uw gewenste aantal toegangskaarten voor deze beurs mailen naar postbus@maretti.com. Vermeld u in het onderwerp alstublieft Kaarten Excellent Woonbeurs.

Wij verwelkomen u graag in het Paviljoen in Hal 3, standnummer 7!

Meer informatie vindt u op Excellent Woonbeurs 2018

Locatie: Hal 3, stand 7 (Paviljoen)

Tijden:

Vrijdag 26 oktober: 14:00 - 22:00 uur
Zaterdag 27 oktober: 12:00 - 19:00 uur
Zondag 28 oktober: 11:00 - 18:00 uur