Ditmaal tonen we een uniek idee van Robert Kolenik, vormgegeven in onze designstudio en uitgewerkt tot een prachtig lichtontwerp, op maat gemaakt voor een specifiek project. En nu een van de meest toegepaste armaturen uit onze Designercollectie!

Wanneer een ontwerp aanslaat wordt het doorontwikkeld. We passen vorm en grootte aan en maken het geschikt voor een ander project of het wordt een verlichtingslijn die we toevoegen aan onze standaard collectie. 

Droom van een ontwerp 

Robert Kolenik ontwierp ooit de Dream voor het restaurant van het Fletcher Hotel bij de A9. Aan een negen meter lange plafondplaat, exact gevormd volgens de actieradius van het gebouw, hangen honderden rookglazen bollen die vanuit de plafondplaat worden verlicht door warmwitte leds. Het effect is wondermooi, op een subtiele manier overweldigend!

De lengte van de strengen, de plafondplaat, het aantal rookglazenbollen, het is allemaal maatwerk en daarmee geschikt voor elke denkbare variatie. Hét lichtend voorbeeld van een dynamisch ontwerp dat zich moeiteloos laat inpassen in elk project en toch telkens uniek is. 

Oneindig veel mogelijkheden

De evolutie van de Dream is nog steeds in volle gang. Dankzij onze eindeloze productiemogelijkheden kunnen wij onze klanten precies díe uitvoering bieden die past bij hun wensen en interieur, met altijd een oogstrelend resultaat.

Ontwerp: Robert Kolenik

Geproduceerd door Maretti Lighting als maatwerk product.