Een uniek idee, vormgegeven in onze designstudio en uitgewerkt tot een prachtig lichtontwerp, op maat gemaakt voor een specifiek project. En dan?

Wanneer een ontwerp aanslaat wordt het doorontwikkeld. We passen vorm en grootte aan en maken het geschikt voor een ander project of het wordt een verlichtingslijn die we toevoegen aan onze standaard collectie.

Van gordijn tot kroon
Mooi voorbeeld van zo’n geëvolueerd ontwerp is deze Oracle Kroon. Bij het maken van een lichtplan voor het Van der Valk hotel in Utrecht is het idee van de Oracle ontstaan. Daar vormen de verlichte plaatjes een spectaculair gordijn langs de trap in de lobby. Door de vele positieve reacties ging onze designstudio aan de slag om van dit idee een ontwerp te maken dat ook toepasbaar is in restaurants en woningen. Hieruit ontstond deze kroon, in januari getoond op de beurs Maison&Objet in Parijs.

Klant is koning
Onze productiemogelijkheden zijn eindeloos, dus grote kans dat er nog meer variaties op de Oracle zullen komen. Onze klanten mogen het zeggen. Hun wensen maken wij waar!