Topstukken uit onze designerscollectie, ontworpen door Nederlandse designers, geven de studio van Koffietijd en 5 Uur Live een originele uitstraling. Sfeervol licht met een ‘WOW’-effect!

Interieurdesigner Michiel de Zeeuw ontwierp een frisse, eigentijdse look voor de studio van Koffietijd en 5 Uur Live. Om de styling compleet te maken, bezocht hij onze showroom en koos voor een aantal bijzondere armaturen uit onze Designercollectie.

Le Masque
Opvallend is de creatie van Monique des Bouvrie, Le Masque. De uitvoering in rood maakt dit een echte eyecatcher. Le Masque is ook leverbaar in zwart en wit en op bestelling in chic goud. Een tikkeltje gek, anders dan anders, typisch een ontwerp van Monique.Stone en Hexagon
De verlichtingsontwerpen van Osiris Hertman worden op maat gemaakt door Maretti Lighting. Deze Stone tafellamp (foto bovenaan artikel) en Hexagon vloerlamp passen prachtig in zowel een klassiek interieur als in deze moderne studio!
 

Abe serie
Ook de Abe tafellamp, ontworpen door LOTZ Design, is met de hand vervaardigd in de fabriek van Maretti Lighting en daarom is ieder exemplaar uniek. De vormgeving van de Abe serie is een spannende mix van vintage en moderne elementen, waarmee LOTZ zich altijd onderscheidt.Meer informatie: Maretti designers
Meer informatie: Koffietijd.nl