Maretti Lighting leverde alle verlichting voor de 6e aflevering van Hotel Rules, waarin de teams aan de slag gingen in de B&B van manege De Rekkendonken. 

In deze uitzending op 19 juni was te zien dat alle teams kozen voor overwegend zwarte verlichtingsarmaturen uit onze Designercollecties van HALA, Piet Boon en HIP Studio, wat een mooie eenheid in het totale interieur opleverde. Onze eigen monteur Johan zagen we zelfs even in de uitzending om te assisteren bij het installeren van de Trijnie wandlamp!

Team Groen creëerde in de zaal een nieuw interieur en koos daar voor de Hala Tommy 32 Black& Gold, een 4-lichts Epic opbouwspot in zwart en tevens een zwarte Elastic Shade hanglamp.

De bar werd rigoureus verbouwd en daar werden door Team Geel ook de Tommy en Epic toegepast, aangevuld met hanglampen Shine en Bloom in brons.

Een frisse nieuwe look in de badkamer. Team Blauw installeerde de Epic opbouwspot en combineerde die met de Chique 2-lichts AR111 led en de Tribe Wall, ontworpen door Piet Boon.

Voor de slaapkamer ging Team rood helemaal voor designarmaturen met de Comet vloerlamp, de Trijnie wandlamp van Studio Piet Boon en de door HIP Studio ontworpen Hicks Wall en Woody Box.

Ook benieuwd naar het eindresultaat met onze verlichting en het vakkundig oordeel van interieur designer Bertram Beerbaum en hotelrecensent Chantal Bonnamy? Kijk dan de uitzending van Hotel Rules op 19 juni terug via ‘Uitzending gemist’ van Net5. 

Hotel Rules is een spin-off van House Rules, geproduceerd door Skyhigh TV.

Shop gebruikte armaturen