Onze Quatro serie is de perfecte mix tussen hedendaags design en de sfeer van weleer.  Geen wonder dat er bij het terrasontwerp van Restaurant Oonivoo voor bijna alle varianten van deze verlichtingsserie werd gekozen.

Restaurant Oonivoo is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, voorheen Het Raadhuis.

Het interieur is onlangs geheel gerestyled en in een moderner jasje gestoken, rekening houdend met de klassieke architectuur van het pand.

Sfeer van weleer met modern design

Geheel in deze lijn moest in korte tijd ook het terras gemoderniseerd worden. Wat begon met de vraag aan De Groot Hoveniers om een paar bloembakken te plaatsen, liep uit op een eveneens grondige metamorfose. Het terras was vooral ruim, maar ontbeerde de gezellige sfeer en moderne uitstraling die nu hoort bij restaurant Oonivoo. De Groot Hoveniers ontwierp daarom een plan waarbij de focus kwam te liggen op intimiteit en beleving, met een knipoog naar het klassieke aspect.

Met natureltinten als basis, omlijnd met veel zwart, is een luxe en stijlvolle ambiance ontstaan. Strakke zwarte tafels en zwarte parasols en heel veel groen in grote zwarte bloembakken. Als bij het vallen van de schemering automatisch de verlichting aan gaat, vallen de zwarte Quatro lantaarns extra mooi op.  Aan de wand de Quatro Wall II en bij het hoogteverschil in het terras zijn een aantal Quatro Floor L exemplaren naast elkaar geplaatst. Alle armaturen zijn voorzien van LED lichtbronnen met een rustiek uiterlijk, dit zorgt voor een warme intieme sfeer.

Met veel aandacht voor beleving en sfeer en met deze exclusieve Quatro designarmaturen is De Groot Hoveniers in heel korte tijd glansrijk geslaagd in hun missie; restaurant Oonivoo heeft nu een schitterend en intiem terras waar alle gasten heerlijk kunnen genieten van de culinaire lekkernijen die uit de keuken komen.

Uw tuin of terras een make over? Kijk op www.degroothoveniers.nl

Culinair genieten doet u bij www.oonivoo.nl

Fotocredits: Katrien van de Pas, Katrien Design.