Geuren bepalen tot op zekere hoogte de gemoedstoestand van mensen. Ook op de werkvloer kan de juiste geur zorgen voor ontspanning en een verhoging van de concentratie en effectiviteit.Delùsh Fragrances is specialist op dit gebied en prikkelt de zintuigen bij Maretti Lighting.

Luxe merken en gerenommeerde bedrijven vinden hun weg naar Maretti Lighting om in ons hoofdkantoor hun producten te etaleren. Maretti Lighting ziet in hen waardevolle samenwerkingspartners, die met hun mooie producten ervoor zorgen dat al onze klanten een totaalconcept ervaren tijdens een bezoek aan ons hoofdkantoor. 

Wat al deze merken* gemeen hebben met Maretti Lighting is oog voor perfectie, hoge kwaliteit en uniek design.

Geur voor een inspirerende omgeving
Onlangs zijn wij een nieuwe samenwerking aangegaan met Delùsh Fragrances. Delùsh Fragrances biedt een unieke collectie geuren speciaal ontwikkeld voor showrooms en bedrijven, teneinde de uitstraling van een merk of bedrijf te ondersteunen of kracht bij te zetten. Met geuren op basis van veelal natuurlijke oliën, die tegemoetkomen aan de merkpositie en het budget van de klant, biedt Delùsh Fragrances een reeks unieke melanges om de sfeer in een omgeving in een oogwenk te veranderen. Ook ons hoofdkantoor is nu verrijkt met een heerlijke geur van Delùsh Fragrances.

Meer informatie op www.delushfragrances.com of via dli@delushfragrances.com.

*U vindt een overzicht van deze merken op onze website; Partners van Maretti Lighting.