De MagneTrack blijkt een gouden vondst en is inmiddels een gewaardeerd product uit onze collectie. Deze versie van een magnetische rails met spots, die wij in veel van onze projecten toepassen, is door Maretti Lighting zelf ontworpen en ontwikkeld en uniek in Nederland. 

Het gebruiksgemak en de toepassingsmogelijkheden van de MagneTrack zijn legio. Het principe is simpel; op een magnetische rails kunnen verschillende soorten LED spots en LED balkjes bevestigd worden. Juist die afwisseling van basis- en accentverlichting op één rails, maakt de MagneTrack multifunctioneel. 

De rails van de MagneTrack is voorzien van 24 Volt koperbanen. Dit lage voltage is volkomen veilig en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Tussen de spots en de balkjes worden covers geplaatst, die het zicht op de vrij liggende koperbanen wegnemen en zorgen voor een mooie strakke belijning van de rails. 

De LED spots en de LED balkjes kun je eenvoudig verplaatsen en zo elke gewenste plek in het interieur uitlichten. Daarbij is het systeem optioneel dimbaar via Dali. Zo kun je schakelen van goed werklicht naar fijn sfeerlicht. De veelzijdigheid van dit systeem komt ook tot uiting in de wijze van monteren; de MagneTrack kan ingebouwd worden in een plafond, met montagebeugels er strak tegenaan gemonteerd worden  of zwevend in de ruimte aan stalen kabels hangen, voor een mooi ruimtelijk effect. De rails is zwart en  onze collectie spots en balkjes zijn tevens leverbaar in zwart, maar zullen in de toekomst ook verkrijgbaar zijn in wit.

Onze MagneTrack past uitstekend in een kantoor, een winkel, een galerie, maar ook boven de werkplek thuis. Gewoon op elke plek waar gericht licht nodig is. En verander je je interieur? Dan verandert de MagneTrack moeiteloos mee!

Vraag onze adviseurs om uitgebreid advies over dit superhandige systeem. Zij zijn je graag van dienst.