Reisorganisatie Otravo maakt haar ambitie om een van de meest vitale bedrijven van Nederland te worden helemaal waar met de realisatie van een gym en relaxruimte speciaal voor het personeel.

Ontwerpstudio HEMELSby, al eerder verantwoordelijk voor de conceptvertaling van het nieuwe hoofdkantoor van Otravo, kreeg bij deze opdracht de vrije hand om de fitness- en relaxruimte vorm te geven. Het prachtige betonnen plafond en de ronde vorm van het gebouw brachten daarbij extra uitdagingen met zich mee.

HEMELSby zocht de samenwerking met Maretti Lighting voor de invulling van het lichtplan. Het betonnen plafond geeft deze gym een stoer karakter. Gekozen is daarom voor de industriële Combat spots op 3-fase rail. Eenvoudig te verplaatsen en goed richtbaar zorgen deze spots -voorzien van Paloma lichtbronnen- voor een robuuste uitstraling en toch sfeervol licht.

Het eindresultaat is naar ieders volle tevredenheid, zodat de weg naar een socialere en vitalere bedrijfscultuur enthousiast is ingeslagen.

Ontwerp en realisatie: HEMELSby 

Lichtplan: Maretti Lighting

Photocredits: Hans-Peter van Velthoven