Dankzij het geweldige ontwerp van Hans Kuijten heeft het bedrijfsrestaurant van Maretti Lighting zo'n exclusieve uitstraling en sfeer gekregen dat je je waant in New York of Hongkong! Met meer nadruk op chic en uitnodigend is ons restaurant nu nog meer toegespitst op hospitality. Door een open structuur en toch de mogelijkheid om in aparte hoekjes om tafel te zitten, is een toegankelijke en knusse sfeer ontstaan.Meesterlijk ontwerp
Hans Kuijten staat bekend om zijn spectaculaire en vooral vernieuwende ideeën. Zijn ontwerpen zijn zowel verfrissend als extravagant, trendsettend en baanbrekend. Van smaakvolle interieurs voor restaurants tot alles overtreffende decors voor de grootste feesten en evenementen; Hans Kuijten creëert de meest ondenkbare ontwerpen! Wij zijn dan ook enorm trots dat het nieuwe interieur van Club7 is ontsproten aan dit meesterbrein!

Vakmanschap tot in detail
Om zijn creatie kracht bij te zetten hebben meerdere specialisten een bijdrage geleverd aan deze metamorfose. Het luxe tapijt van Complete Carpet Company oogt warm en huiselijk. De diepbruine kleur staat prachtig bij de robuuste bekleding van de meubels van PMP Furniture. Dofine heeft met onverwachte en bijzondere materialen van de muren echte blikvangers gemaakt. Ingewikkelde dessins, zo mooi dat ze ogen als behang, blijken van dichtbij een magnifiek stukje vakwerk te zijn. Hans Luiken en zijn team verheffen stucwerk tot ware kunst!

Spectaculaire lichtcreaties
Club 7 is voor Maretti Lighting natuurlijk de uitgelezen plek om uit te pakken qua verlichting! Hier hangen de nieuwste verlichtingsontwerpen, zowel van designers met wie wij samenwerken als bijzonder unieke creaties uit onze eigen designstudio. De verbouwing was speciaal gepland voor het feest ter gelegenheid van de presentatie van onze nieuwe catalogus. De genodigden waren dan ook zeer onder de indruk, het bedrijfsrestaurant heeft de allure van een luxe hotel!

Wij zijn zeer verguld met dit verbluffende resultaat! Hans Kuijten, bedankt!