Award winning design!  Met trots kijken we terug op de samenwerking met C’avante tijdens de Beurs Eigen Huis, waar wij met onze designverlichting een bijdrage mochten  leveren aan de ‘Award voor Mooiste Stand’ op deze beurs!

C’avante is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs voor exclusieve woningen, hotels en restaurants . Met maatwerkmeubilair, verlichting, styling, stoffering en domotica begeleiden ze je tot aan de realisatie van het eindresultaat. Veel waarde hechten zij aan toekomstbestendig gemak door toepassing van domotica en goed doordachte lichtplannen.

Be creative!
Het elegante en tikje speelse design van onze Luxury Ring oogstte veel bekijks. Deze Luxury Ring is in vele varianten leverbaar en kan geheel naar wens samengesteld worden uit meerdere ringen van gelijke of verschillende grootte. Naast elkaar of onder elkaar, creëer je persoonlijke combinatie voor een echte blikvanger in je interieur.

Gericht licht
De Magnetrack biedt vrijheid in plaatsing van de spots aan het plafond; verandert je interieur, dan verander je de plek van de spots Sole en/of Stella net zo eenvoudig mee. Aan de wand een compositie van drie bronzen Gable wandarmaturen die tezamen een mooi lichtlijnenspel creëren. De Inlet wandarmaturen in zwart met gouden binnenzijde verlichtten de pilaren aan de buitenzijde van de stand.  

Visie op verlichting
Net als wij ziet ook het team van C’avante verlichting als een wezenlijk onderdeel van een interieur. De vormgeving van lampen vormen een belangrijk element in een mooi interieur, maar het is het licht zelf dat wonderen doet voor de sfeer. En precies daarmee gaat C’avante actief aan de slag bij het ontwerp van interieurs. Deze gedeelde visie op verlichting staat garant voor een geslaagde samenwerking, met als bewijs deze welverdiende Award voor C’avante!