News

18Sep
18Sep

De impact van geur

Geplaatst door Maretti Admin
Geuren bepalen tot op zekere hoogte de gemoedstoestand van mensen. Ook op de werkvloer kan de juiste geur zorgen voor ontspanning en een verhoging van de concentratie en effectiviteit. Delùsh Fragrances is specialist op dit gebied en prikkelt de zintuigen bij Maretti Lighting.

18Sep
18Sep

Het was een uitdaging op vele fronten: een warme sfeer creëren in een omgeving waar het altijd vriest. Kroeze Interieurbouw stuurde zijn beste interieurspecialisten en ook een topteam van Maretti Lighting ploegde zich een weg door de sneeuw naar deze archipel in de Noordelijke IJszee.

18Sep
18Sep

Gevel- en terrasverlichting

Geplaatst door Maretti Admin
Het goed uitlichten van de gevel van uw pand of uw terras er omheen is minstens zo belangrijk als mooie verlichting binnen, de aanblik van uw pand is tenslotte uw visitekaartje.

18Sep
18Sep

Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere

Geplaatst door Maretti Admin
Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere, officieel dealer Maretti Outdoor Lighting. Onze collectie buitenverlichting completeert het uitgebreide assortiment van Schoehuijs, tuinspecialist in Almere en nu ook officieel dealer van Maretti Outdoor Lighting.

21Aug
21Aug

Maretti Lighting; Licht van de toekomst

Geplaatst door Maretti Admin
LED heeft de toekomst, want halogeenlampen verdwijnen langzaam uit het assortiment, sinds de aankondiging dat deze per 1 september 2018 verboden zijn voor de particuliere markt.

21Aug
21Aug

Paloma lichtbron vervangt halogeen

Geplaatst door Maretti Admin
De Paloma LED AR111 is de perfecte vervanger van de AR111 halogeenlamp. De Paloma is leverbaar met een fase afsnij/triac dimbare driver, maar DALI of 1-10V behoort ook tot de mogelijkheden.

26Jul
26Jul

PUNTO DUO - ADD-LED™ COLLECTIE

Geplaatst door Maretti Admin
De Punto Duo is een multifunctioneel verlichtingsontwerp, geschikt voor grote en kleine tuinen.

26Jul
26Jul

Tuinspecialist Snoei in Bleiswijk

Geplaatst door Maretti Admin
Officieel dealer Maretti Outdoor Lighting. Onlangs is de samenwerking tussen Snoei en Maretti Lighting bezegeld; Snoei is hiermee officieel dealer van Maretti Outdoor Lighting. Onze collectie buitenverlichting komt hier prachtig tot zijn recht.

20Jun
20Jun

Nieuw licht op de zaak

Geplaatst door maretti Admin
Vermeulen Carrosserieën B.V. heeft een fikse groei doorgemaakt en liet een nieuw pand bouwen in Oosterhout door Voortman Steel Construction. Huiselijk en gezellig, met wat minder de nadruk op ‘werk’, dát was de wens van de klant voor het interieur. Koren op de molen van team Maretti, wij creëren graag sfeer!

20Jun
20Jun

Kies voor een collectorsitem van HALA!

Geplaatst door Maretti Admin
Nu in de sale in onze webshop; prachtige tijdloze ontwerpen uit ons HALA assortiment. Kies je voor de Tommy, de Galaxy of voor de Moon hanglamp, dan kies je voor kwaliteit, tijdloos design en heb je bovendien een collectorsitem in huis!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 45

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5