News

20Jun
20Jun

Nieuw licht op de zaak

Geplaatst door maretti Admin
Vermeulen Carrosserieën B.V. heeft een fikse groei doorgemaakt en liet een nieuw pand bouwen in Oosterhout door Voortman Steel Construction. Huiselijk en gezellig, met wat minder de nadruk op ‘werk’, dát was de wens van de klant voor het interieur. Koren op de molen van team Maretti, wij creëren graag sfeer!

20Jun
20Jun

Kies voor een collectorsitem van HALA!

Geplaatst door Maretti Admin
Nu in de sale in onze webshop; prachtige tijdloze ontwerpen uit ons HALA assortiment. Kies je voor de Tommy, de Galaxy of voor de Moon hanglamp, dan kies je voor kwaliteit, tijdloos design en heb je bovendien een collectorsitem in huis!

20Jun
20Jun

Tijdens een bezoek aan ons hoofdkantoor zagen hobbyfotografen Carmela Capone en Wim Messink in de luxe ingerichte showrooms van Maretti Lighting dé perfecte ambiance voor de trouwreportage van bruidspaar Jonkhart.

16May
16May

Krachtig ontwerp, helemaal van deze tijd; de Tube XL is dé blikvanger in je huis. Gedurfd boven een eethoek, praktisch boven een bureau, stoer voor op een jongenskamer, hip in de man-cave.

16May
16May

Design aan de wand met de Faro Wall

Geplaatst door Maretti Admin
Vorige maand introduceerden wij de leuke RBG+Bluetooth tuinlantaarn Faro Portable. Deze behoort tot de mooie Faro serie, waarvan wij nu de Faro Wall in de spotlight zetten.

16May
16May

Aandacht voor mooi wonen

Geplaatst door Maretti Admin
Mooi wonen heeft alles te maken met een interieur dat je past, dat als een warme deken om je heen valt. Een interieur dat van je huis een thuis maakt. En die sfeer, dat gevoel, bereik je met een uitgekiend lichtplan en verlichtingsarmaturen die jouw stijl, jouw interieur benadrukken.

15May
15May

De lichtlijnen verspreid door de Eclipse Floor IV maken deze stijlvolle tuinpilaar tot een zeer gewild item in elk tuinontwerp!

20Mar
20Mar

Vrienden van Maretti Lighting - Dofine

Geplaatst door Maretti Admin
Eind vorig jaar heeft ons hoofdkantoor een grote metamorfose ondergaan, waaraan ook het team van Dofine een enorme steen heeft bijgedragen. Hun schitterende wandafwerkingen zien we onder andere terug in onze entree, op de vide en ook bij de showrooms.

20Mar
20Mar

CUSCO LED; de ultieme vervanger voor halogeen

Geplaatst door Maretti Admin
De Cusco LED AR70 is de enige echte vervanger voor halogeen, die (bijna) niet van de halogeen lamp te onderscheiden is. Deze lichtbron is zeer eenvoudig te vervangen in een trimless spot. De bijbehorende LED driver vervangt de oude trafo.

20Mar
20Mar

Faro Portable; een feestje in elke tuin!

Geplaatst door Maretti Admin
De leukste nieuwe aanwinst voor deze zomer is de Faro Portable, dé draagbare tuinlantaarn waar muziek in zit!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4