News

15Jan
15Jan

We spraken er al over in de vorige Nieuwsbrief; energie is fors duurder geworden dit jaar, verstandig dus om over te schakelen op led lichtbronnen. Onze Girato en Atmos zijn prachtige vervangers van de traditionele gloeilampen.

15Jan
15Jan

Verlichting van Maretti Lighting kom je écht overal tegen. De parkeermanager van Gemeente Almere benaderde ons voor de levering van verlichting voor de fietsenstalling in de Almere Citymall.

30Nov
30Nov

Noorderlicht in Zuiderduin

Geplaatst door Maretti Admin
Als een sprookje zo mooi is het licht in het zwembad van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. In deze ambiance, onder een prachtige sterrenhemel en in een kleurenpracht die doet denken aan de Aurora Borealis, is zwemmen een bijzondere belevenis.

29Nov
29Nov

Overschakelen op LED loont

Geplaatst door Maretti Admin
Een lagere energierekening begint bij een lager verbruik. Elke besparing is er één en besparen op het verbruik van energie door aanschaf van de juiste lampen is vrij simpel. Een LED lamp is verkrijgbaar in heel veel soorten en maten en tegenwoordig ook in allerlei lichtkleuren, dimbaar en CTA. Een LED lichtbron gaat wel 30.000 branduren mee en verbruikt aanzienlijk minder stroom. Daarmee verdient hij zich al op korte termijn terug.

22Oct
22Oct

De aantrekkingskracht van de MagneTrack

Geplaatst door Maretti Admin
De MagneTrack blijkt een gouden vondst en is inmiddels een gewaardeerd product uit onze collectie. Deze versie van een magnetische rails met spots, die wij in veel van onze projecten toepassen, is door Maretti Lighting zelf ontworpen en ontwikkeld en uniek in Nederland.

18Sep
18Sep

De impact van geur

Geplaatst door Maretti Admin
Geuren bepalen tot op zekere hoogte de gemoedstoestand van mensen. Ook op de werkvloer kan de juiste geur zorgen voor ontspanning en een verhoging van de concentratie en effectiviteit. Delùsh Fragrances is specialist op dit gebied en prikkelt de zintuigen bij Maretti Lighting.

18Sep
18Sep

Het was een uitdaging op vele fronten: een warme sfeer creëren in een omgeving waar het altijd vriest. Kroeze Interieurbouw stuurde zijn beste interieurspecialisten en ook een topteam van Maretti Lighting ploegde zich een weg door de sneeuw naar deze archipel in de Noordelijke IJszee.

18Sep
18Sep

Gevel- en terrasverlichting

Geplaatst door Maretti Admin
Het goed uitlichten van de gevel van uw pand of uw terras er omheen is minstens zo belangrijk als mooie verlichting binnen, de aanblik van uw pand is tenslotte uw visitekaartje.

18Sep
18Sep

Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere

Geplaatst door Maretti Admin
Schoehuijs Tuinhout en Steengoed in Almere, officieel dealer Maretti Outdoor Lighting. Onze collectie buitenverlichting completeert het uitgebreide assortiment van Schoehuijs, tuinspecialist in Almere en nu ook officieel dealer van Maretti Outdoor Lighting.

21Aug
21Aug

Maretti Lighting; Licht van de toekomst

Geplaatst door Maretti Admin
LED heeft de toekomst, want halogeenlampen verdwijnen langzaam uit het assortiment, sinds de aankondiging dat deze per 1 september 2018 verboden zijn voor de particuliere markt.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5