News

18Dec
18Dec

Luxury Ring Pendant

Geplaatst door Maretti Admin
De Luxury Ring Pendant is een opvallend mooie en sierlijke verschijning; het stralend middelpunt van uw interieur.

29Nov
29Nov

Mega metamorfose Maretti Lighting headquarters

Geplaatst door Maretti Admin
Op 17 november is onze nieuwe catalogus gepresenteerd. Dit gaat altijd gepaard met een mooi feest voor genodigden en Maretti zou Maretti niet zijn als daarvoor niet het complete hoofdkantoor verbouwd moest worden.

29Nov
29Nov

De tendens om in een badkamer een luxe spa-gevoel te creëren is ook terug te vinden in de badkamerverlichting. Mooie armaturen die een badkamerinterieur verfraaien en voor een juiste lichtbalans zorgen. Maretti Lighting heeft een nieuwe lijn luxe badkamerverlichting ontwikkeld die perfect past bij deze trend!

01Nov
01Nov

Open Dag 18 november

Geplaatst door Maretti Admin
Graag nodigen wij u uit voor onze Open Dag. Een bezoek aan onze geheel vernieuwde showrooms en boardrooms met verrassende nieuwe collecties van topdesigners en onze uitgebreide collectie buitenverlichting biedt u volop inspiratie. Ervaar hoe onze designverlichting een interieur doet leven! In onze Light Experience Room tonen wij alle noviteiten op het gebied van lichtregeltechniek. Wij hopen u op 18 november te mogen verwelkomen!

01Nov
01Nov

CTA , sfeer in een handomdraai

Geplaatst door Maretti Admin
Herfst, de dagen worden korter en binnen mag het weer knus en gezellig gemaakt worden. En die gezellige sfeer bereiken doen we vooral met licht, of beter, met minder licht. Het simpel dimmen van een lamp is alweer achterhaald; de nieuwste ontwikkeling in dimtechnologie is de CTA (Colour Temperature Adjusted) lichtbron.

21Sep
21Sep

MuseumMORE - Kasteel Ruurlo

Geplaatst door Maretti Admin
Het was nogal een uitdaging; ontwerp een verlichtingsconstructie voor in een trappenhuis van een kasteel dat voor publiek toegankelijk is. De ruimte is smal en hoog, het armatuur moet solide zijn en het moet passen bij het museum en het monumentale karakter van het kasteel. Maretti Lighting ging de uitdaging graag aan!

21Sep
21Sep

Werken aan een stralende glimlach, daarvoor heb je perfect licht nodig!

21Sep
21Sep

JUG AT-L, hanglamp nieuwe stijl

Geplaatst door Maretti Admin
Voor het eerst te zien op de beurs Maison&Objet in Parijs en direct in de smaak gevallen bij het publiek, de nieuwe JUG AT-L!

21Sep
21Sep

De aantrekkingskracht van de Glass Jewel

Geplaatst door Maretti Admin
Corrie Hop, eigenaresse van restaurant Silver Wine&Dine was op slag verliefd toen ze de Glass Jewel van Maretti Lighting op de Horecava zag hangen. Díe wilde ze op een prominente plek in haar nieuwe, luxe restaurant in Lelystad. Op 4 september was de grote dag; de officiële opening! Lelystad is een bijzonder restaurant rijker!

18Jul
18Jul

Marriott Hotel Amsterdam

Geplaatst door Maretti Admin
Nog meer comfort en luxe dankzij complete restyling. In januari van dit jaar startte Maretti Lighting in samenwerking met Piet Boon en in opdracht van Leisure International Nederland BV met de complete restyling van het Marriott Hotel in hartje Amsterdam.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 24

  1. 1
  2. 2
  3. 3