News

20Mar
20Mar

Vrienden van Maretti Lighting - Dofine

Geplaatst door Maretti Admin
Eind vorig jaar heeft ons hoofdkantoor een grote metamorfose ondergaan, waaraan ook het team van Dofine een enorme steen heeft bijgedragen. Hun schitterende wandafwerkingen zien we onder andere terug in onze entree, op de vide en ook bij de showrooms.

20Mar
20Mar

CUSCO LED; de ultieme vervanger voor halogeen

Geplaatst door Maretti Admin
De Cusco LED AR70 is de enige echte vervanger voor halogeen, die (bijna) niet van de halogeen lamp te onderscheiden is. Deze lichtbron is zeer eenvoudig te vervangen in een trimless spot. De bijbehorende LED driver vervangt de oude trafo.

20Mar
20Mar

Faro Portable; een feestje in elke tuin!

Geplaatst door Maretti Admin
De leukste nieuwe aanwinst voor deze zomer is de Faro Portable, dé draagbare tuinlantaarn waar muziek in zit!

20Feb
20Feb

De Quatro serie, een echte klassieker

Geplaatst door Maretti Admin
Onze Quatro serie is de perfecte mix tussen hedendaags design en de sfeer van weleer. Geen wonder dat er bij het terrasontwerp van Restaurant Oonivoo voor bijna alle varianten van deze verlichtingsserie werd gekozen.

20Feb
20Feb

Op ons hoofdkantoor laten we alle interieurdisciplines samenkomen. Vloeren, wanden, deuren, meubels , tapijten en raamdecoraties; alles reflecteert onze samenwerking met geweldige partners uit de interieurwereld.

19Feb
19Feb

Betaalbaar design in 12V buitenverlichting!

Geplaatst door Maretti Admin
Een uitgekiend lichtplan versterkt het tuinontwerp. Voor alle ruimte rondom uw woning of bedrijf biedt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting meer dan licht alleen.

18Dec
18Dec

Luxury Ring Pendant

Geplaatst door Maretti Admin
De Luxury Ring Pendant is een opvallend mooie en sierlijke verschijning; het stralend middelpunt van uw interieur.

29Nov
29Nov

Mega metamorfose Maretti Lighting headquarters

Geplaatst door Maretti Admin
Op 17 november is onze nieuwe catalogus gepresenteerd. Dit gaat altijd gepaard met een mooi feest voor genodigden en Maretti zou Maretti niet zijn als daarvoor niet het complete hoofdkantoor verbouwd moest worden.

29Nov
29Nov

De tendens om in een badkamer een luxe spa-gevoel te creëren is ook terug te vinden in de badkamerverlichting. Mooie armaturen die een badkamerinterieur verfraaien en voor een juiste lichtbalans zorgen. Maretti Lighting heeft een nieuwe lijn luxe badkamerverlichting ontwikkeld die perfect past bij deze trend!

01Nov
01Nov

Open Dag 18 november

Geplaatst door Maretti Admin
Graag nodigen wij u uit voor onze Open Dag. Een bezoek aan onze geheel vernieuwde showrooms en boardrooms met verrassende nieuwe collecties van topdesigners en onze uitgebreide collectie buitenverlichting biedt u volop inspiratie. Ervaar hoe onze designverlichting een interieur doet leven! In onze Light Experience Room tonen wij alle noviteiten op het gebied van lichtregeltechniek. Wij hopen u op 18 november te mogen verwelkomen!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 30

  1. 1
  2. 2
  3. 3