News

27Aug
27Aug

Glanzend chique en tijdloos design

Geplaatst door Maretti Admin
In onze Black&Copper collectie hebben wij hanglampen in diverse modellen, gemaakt van verschillende materialen. Een greep uit deze collectie is nu in de Sale.

25Jul
25Jul

De kroon op jouw interieurontwerp

Geplaatst door Maretti Admin
Een kroon is niet zomaar een lamp, het is een waar styling item en vaak zelfs de blikvanger in je interieur.

28May
28May

Amsterdam is een high-end woondroom rijker. Somerparc aan de Amstel, gelegen in het Amstelkwartier, biedt het beste van twee werelden: rust, luxe en ultiem wooncomfort omringd door groen en met het bruisende stadshart om de hoek. En Maretti Lighting als preferred supplier van de verlichting. Mooier kan wonen in de hoofdstad niet worden!

28May
28May

Uw hotel in de spotlights

Geplaatst door Maretti Admin
Maretti Lighting is expert op het gebied van hotelverlichting. Een goed doordacht en sfeervol lichtconcept onderstreept de gastvrijheid en professionaliteit van uw hotel.

28May
28May

Vrijdag 12 maart 2021 leek een dag te worden als alle andere bij Maretti Lighting. Tot rond 11 uur ’s ochtends een heel legioen jongemannen, de een nog knapper dan de ander, zich kwam melden bij onze balie. Een werkdag kon niet beter beginnen voor onze receptionistes.

28May
28May

Volop lente! Ook zo toe aan een nieuwe styling van je interieur? Met het verzetten van je meubels blijven de lichtpunten zitten waar ze zitten, dus je verlichting ook. Dé oplossing om bij je nieuw gecreëerde zithoek, werkplek of loungebank toch goed licht te hebben, is een mooie vloerlamp. Deze aanwinst volgt al je nieuwe interieurplannen op de voet.

25Apr
25Apr

Een uitgekiend lichtplan versterkt het tuin- en terrasontwerp en voor elke toepassing buiten hebben wij de perfecte armaturen. We bieden complete designcollecties, waarbij alle modellen speciaal zijn ontworpen voor het exterieur en onderling prachtig combineren. Onze lichtarchitectuur doet méér dan alleen licht geven.

25Apr
25Apr

Nu is de tijd om de tuinverlichting te vernieuwen of uit te breiden. Tijdelijk in de aanbieding: moderne designarmaturen uit onze Outdoor Lighting collectie. Deze zijn onderling goed te combineren en creëren zo een luxe look en een sfeervolle ambiance rondom de woning.

27Mar
27Mar

Een mooi verlichte ambiance nodigt uit…

Geplaatst door Maretti Admin
Dankzij onze jarenlange expertise in de hospitalitybranche weten onze designers en lichtadviseurs de wensen van onze opdrachtgevers perfect te vertalen naar de beste verlichtingsoplossingen. In de designstudio van Maretti Lighting worden de mooiste ontwerpen bedacht, getekend en vervolgens in eigen fabriek vervaardigd.

27Mar
27Mar

Design lampen met hoge kortingen

Geplaatst door Maretti Admin
In de trendy kleuren chroom en goud zijn de Morso hanglampen fonkelend mooi en dankzij de bijzondere vormgeving valt deze 3-lichts design hanglamp zéker op in je interieur.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5