beurs

18Sep
18Sep

Terugblik op Maison&Objet Paris 2018

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties die wij onlangs in Parijs presenteerden tijdens Maison&Objet 2018. Complimenten voor ons team dat in korte tijd een geweldig mooie stand had opgebouwd, waar de luxe vanaf straalde.

18Sep
18Sep

Exclusieve beurs voor de tuinprofessional

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Op donderdag 18 oktober vindt de vierde editie plaats van het exclusieve Meesters in de Tuin event in het Inspyrium te Cuijk.

18Sep
18Sep

Excellent Woonbeurs 2018

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Speciaal voor consumenten uit het hoger- en topsegment, inspiratiezoekers en ondernemers organiseert Excellent Wonen deze exclusieve woon & lifestyle beurs van 25 t/m 28 oktober in Rotterdam Ahoy.

21Aug
21Aug

Negentig exposanten bieden in het ETC Design Center Europe een compleet en gevarieerd aanbod van interieurcollecties. De ruim 15.000m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, maakt het ETC Design Center Europe dé plek voor de interieurliefhebber en professional.

20Aug
20Aug

Van 7 t/m 11 september 2018 vindt in Parijs weer de beurs Maison&Objet plaats. In de slogan ‘Bye bye routine, Hello surprise’ kunnen wij ons als Maretti Lighting helemaal vinden.

22Jan
22Jan

Het tuinseizoen gaat weer beginnen, hét ideale moment voor een bezoek aan de beurs TuinIdee. In de stand van Maretti Outdoor Lighting treft u onze complete nieuwe collectie buitenverlichting aan.Hier kunt u ook terecht voor alle informatie over ons 12Volt systeem.

15Jan
15Jan

Synergie in interieurdesign

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Blijf op de hoogte van trends, innovaties en alle andere noviteiten in de interieurwereld. Op Maison&Objet komt alles samen in een perfecte synergie. Lifestyle, design, architectuur en inspirerende events. Beleef het op deze internationale, vooraanstaande beurs in Parijs.

18Dec
18Dec

Maretti Lighting is trots op de geweldige samenwerking met alle partners van InteriorMX.

30Nov
30Nov

InteriorMX; een lumineus idee!

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Wat doe je als verlichtingsspecialist wanneer je bij veel projecten steeds dezelfde bedrijven tegenkomt met wie het samenwerken keer op keer leidt tot een geweldig eindresultaat? Juist, dan ga je om tafel om die krachten te bundelen.

01Nov
01Nov

'Must go' voor interieurprofessionals

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
De Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 5 t/m 8 november 2017 en is uitsluitend toegankelijk voor de professionele markt. Het is één van de belangrijkste vakbeurzen binnen de Europese meubelsector. Exposanten uit heel Europa presenteren hier hun topcollecties en nieuwste trends. De beurs is duidelijk gesegmenteerd, dus overzichtelijk, en de moeite waard voor elke professional in de interieurbranche.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 16

  1. 1
  2. 2