beurs

22Jan
22Jan

Het tuinseizoen gaat weer beginnen, hét ideale moment voor een bezoek aan de beurs TuinIdee. In de stand van Maretti Outdoor Lighting treft u onze complete nieuwe collectie buitenverlichting aan.Hier kunt u ook terecht voor alle informatie over ons 12Volt systeem.

15Jan
15Jan

Synergie in interieurdesign

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Blijf op de hoogte van trends, innovaties en alle andere noviteiten in de interieurwereld. Op Maison&Objet komt alles samen in een perfecte synergie. Lifestyle, design, architectuur en inspirerende events. Beleef het op deze internationale, vooraanstaande beurs in Parijs.

18Dec
18Dec

Maretti Lighting is trots op de geweldige samenwerking met alle partners van InteriorMX.

30Nov
30Nov

InteriorMX; een lumineus idee!

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Wat doe je als verlichtingsspecialist wanneer je bij veel projecten steeds dezelfde bedrijven tegenkomt met wie het samenwerken keer op keer leidt tot een geweldig eindresultaat? Juist, dan ga je om tafel om die krachten te bundelen.

01Nov
01Nov

'Must go' voor interieurprofessionals

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
De Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 5 t/m 8 november 2017 en is uitsluitend toegankelijk voor de professionele markt. Het is één van de belangrijkste vakbeurzen binnen de Europese meubelsector. Exposanten uit heel Europa presenteren hier hun topcollecties en nieuwste trends. De beurs is duidelijk gesegmenteerd, dus overzichtelijk, en de moeite waard voor elke professional in de interieurbranche.

01Nov
01Nov

Professionaliteit en stijlvol design in een inspirerende omgeving: ETC Expo is het ultieme platform voor iedereen die werkzaam is in de wereld van interieurstyling en richt zich op het hogere segment van de markt. Maretti Lighting biedt hier designers, architecten, stylisten en winkeliers een toonaangevend aanbod van exclusieve verlichting.

21Sep
21Sep

Salon Residence 2017

Geplaatst in beurs door Maretti Admin
Van 28 september t/m 1 oktober staat het Singer museum in Laren garant voor een ultieme interieurbeleving.

22Aug
22Aug

Het 60 meter lange paviljoen van B-EXCLUSIVE is een mix van architectuur, interieur- en outdoordesign verbeeld in een kantoor aan huis, een fitness & wellness met jacuzzi, een heerlijke tuin met een royale dining, twee parkeerplaatsen, een stijlvolle living en een prachtige keuken.

22Aug
22Aug

MAISON&OBJET is een van de belangrijkste Europese evenementen op het gebied van interieurdesign; dé plek waar innovatie en talent samenkomen.

20Feb
20Feb

InteriorMX is een nieuw samenwerkingsverband van onafhankelijke Nederlandse familiebedrijven met een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

  1. 1
  2. 2