Architecten

15Jan
15Jan

LED’s get ZEN

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin heeft een aantal verbouwingen doorgevoerd, allen onder leiding van de eigenaar, en de Wellness op de benedenverdieping heeft hierbij ook een metamorfose ondergaan. Een ruimte als deze vraagt om een uitgekiend lichtplan met uitstekende dimtechnieken.

21Aug
21Aug

Mix&Match met lampen van Maretti Lighting

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Bijzonder aan het Van der Valk concern is de diversiteit van de gasten. Het interieur van designer Hans Kuijten en het daarop afgestemde lichtplan van Maretti Lighting zijn zo ontworpen dat een sfeer ontstaat waarin iedere hotelgast zich thuis voelt.

16May
16May

Herbouw hotel Van der Valk, Heerlen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
ONZE MOOISTE HOSPITALITY SPECIALS. Na een verwoestende brand in hotel Van der Valk in Heerlen vorig jaar, is het hotel vernieuwd en zijn de lobby en het restaurant volledig herbouwd en mooier dan ooit. Onze meest bijzondere armaturen sieren dit hotel.

16May
16May

Restyling Restaurant Nobel, Ameland

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
FRIS EN UITNODIGEND, EEN INTERIEUR MET KARAKTER. Een complete restyling van het restaurant met behoud van vertrouwde details voor het vaste publiek, dát was de uitdaging voor ESTIDA Interior Design en Concept Development. Een up to date lichtplan werd verzorgd door Maretti Lighting.

17Feb
17Feb

Hospitality anno nu! -UPDATED-

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hans Kuijten staat bekend om zijn sensationele projecten en opzienbarende metamorfoses van interieurs. Zijn nieuwste project, Hotel Brinkzicht in Vledder, weerspiegelt zijn enorme creativiteit en vakmanschap, waarmee hij de dorpse gastvrijheid van dit hotel wist te vertalen naar een onherkenbaar nieuw, 2.0 interieurconcept. Het resultaat is weer verbluffend mooi!

16Jan
16Jan

Verrassend eigentijds lichtdesign

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
DINMAR Fashion Store Amsterdam. In opdracht van Original Spaces B.V. ontwierp Maretti Lighting een verrassend eigentijds lichtplan voor de DINMAR Fashion Store in Amsterdam, een concept van Jandino Asporaat en Marcel Rocha in samenwerking met eigenaresse en uitbaatster Cath Sanders.

18Dec
18Dec

In dit project laten we als Maretti Lighting weer duidelijk zien hoe onze verlichting een grote bijdrage levert aan het karakter en de uitstraling van een etablissement.

20Feb
20Feb

De hospitality ruimtes van Stadion Galgenwaard nodigen nu meer dan ooit uit tot zakendoen en netwerken onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, uiteraard met spectaculair uitzicht op het voetbalveld van FC Utrecht.

08Dec
08Dec

Bij Jozef thuis uit eten

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Een ludiek concept mag het zeker genoemd worden; uit eten bij Jozef thuis. ‘Huiselijke sfeer’ is dan ook een understatement als we de inrichting van dit restaurant willen typeren. Bij Jozef kom je binnen in zijn huiskamer, eetkamer en keuken. En daar past de vtwonen verlichtingscollectie van Maretti Lighting perfect bij.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

9 Artikel(en)