Architecten

24Jun
24Jun

In een wit interieur is verlichting bij uitstek de ultieme sfeermaker. Chique maatwerkarmaturen uit de Maretti Black Label collectie, voorzien van de nieuwste lichtbronnen en geavanceerde dimtechiek, dragen in deze ultramoderne villa bij aan een warm thuisgevoel.

26Mar
26Mar

Spraakmakend interieurontwerp!

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hans Kuijten weet zichzelf telkens weer te overtreffen in al zijn interieurontwerpen. Ook het interieur van deze hotelbar is weer een knap staaltje designkunst! Het lichtplan bevat onze mooiste ontwerpen, maar integreerde ook de bestaande verlichting.

26Mar
26Mar

De samenwerking met John Koomen Hoveniers betekent een win-win-win situatie voor zowel deze tuinspecialist als Maretti Lighting én onze klanten. Door onze handen ineen te slaan worden tuinprojecten naar een nog hoger niveau getild.

24Feb
24Feb

Werkelijk elke ruimte in ons pand dient ter inspiratie voor particulieren en ondernemers die zich bezighouden met interieurstyling en verlichting. Onze boardrooms zijn daarvan een lichtend voorbeeld.

29Jan
29Jan

In hotelprojecten speelt basisverlichting een belangrijke rol. Inbouw- en opbouwspots, richtbaar, dimbaar en vooral energiezuinig, zijn het startpunt in het lichtplan. Met de juiste lichtbronnen kan reeds met de basisverlichting een gastvrije sfeer gecreëerd worden.

18Dec
18Dec

Ooit was dit de plek waar de President van de Concelho zijn weekenden doorbracht. Het pand raakte in onbruik en werd een ruïne. Wat bleef was het sublieme uitzicht. Oaktree Projects zorgde dat deze villa in ere werd hersteld en schakelde Maretti Lighting in voor de verlichting.

28Oct
28Oct

Villa vol verleidingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Licht, lucht en heel veel leefruimte. In het design van deze villa ligt de nadruk op daglicht. Het lichtplan is met veel zorg ontworpen, met luxe inbouwarmaturen die precies die plekken uitlichten waar het daglicht niet bij kan en design hanglampen die opvallen in de ruime hal en enorme open keuken.

25Jun
25Jun

Lichtplan vól flexibele oplossingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is een van onze zeer gewaardeerde vaste klanten. Voor ons meest recente project, de Zuiderduinzaal, ontwierpen wij een heel specifiek lichtplan en uiteraard weer bijzondere maatwerkarmaturen. Het transport van deze grote Barcelona’s bleek een enorme uitdaging!

25Jun
25Jun

Een lichtplan kun je best zelf maken

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Ga je verhuizen of verbouwen? Denk dan eens aan een echt lichtplan voor je woning, daarmee creëer je je meest persoonlijke sfeer. Wordt je huis nog gebouwd? Dan is het zaak al in het beginstadium na te denken over de verlichting en lichtpunten, zodat alle aansluitpunten op de juiste plek zitten en bedrading mooi weggewerkt kan worden.

25Jun
25Jun

Maretti Lighting feliciteert Jeroen van Zwetselaar met de opening van zijn nieuwe kantoor in Bloemendaal!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3