Architecten

28Oct
28Oct

Villa vol verleidingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Licht, lucht en heel veel leefruimte. In het design van deze villa ligt de nadruk op daglicht. Het lichtplan is met veel zorg ontworpen, met luxe inbouwarmaturen die precies die plekken uitlichten waar het daglicht niet bij kan en design hanglampen die opvallen in de ruime hal en enorme open keuken.

25Jun
25Jun

Lichtplan vól flexibele oplossingen

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is een van onze zeer gewaardeerde vaste klanten. Voor ons meest recente project, de Zuiderduinzaal, ontwierpen wij een heel specifiek lichtplan en uiteraard weer bijzondere maatwerkarmaturen. Het transport van deze grote Barcelona’s bleek een enorme uitdaging!

25Jun
25Jun

Een lichtplan kun je best zelf maken

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Ga je verhuizen of verbouwen? Denk dan eens aan een echt lichtplan voor je woning, daarmee creëer je je meest persoonlijke sfeer. Wordt je huis nog gebouwd? Dan is het zaak al in het beginstadium na te denken over de verlichting en lichtpunten, zodat alle aansluitpunten op de juiste plek zitten en bedrading mooi weggewerkt kan worden.

25Jun
25Jun

Maretti Lighting feliciteert Jeroen van Zwetselaar met de opening van zijn nieuwe kantoor in Bloemendaal!

25Jun
25Jun

Geef je badkamer een luxe upgrade met betaalbare designverlichting, speciaal voor badkamers. Maretti Lighting biedt luxe armaturen die een badkamerinterieur verfraaien en voor een juiste lichtbalans zorgen.

26May
26May

Oogstrelend design

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
De nieuwe winkel van Reyer en Liezel Lafeber is door VSB Wellness compleet gerestyled met een interieur van wereldklasse. Een heel bijzonder lichtobject siert de entree; de Spectacle!

26May
26May

Parelwit paradijs

Geplaatst in Architecten door Maretti Admin
Als ruimte je lief is, is dit een paradijs! Een friswitte villa op tropisch Curaçao, waarvan het interieur is samengesteld door de eigenaresse zelf, met de meubels én het deskundig advies van Eric Kuster. Hoe mooi kan het leven onder de zon zijn!

22Apr
22Apr

Een nominatie voor deze award betekent heel veel voor de eigenaren Judith en Eugene Vaessen van de Gerardushoeve en is een kroon op het werk van interieurdesigner Hans Kuijten. Hij behoort hiermee tot de top van alle interieurontwerpers in de wereld.

11Feb
11Feb

Een deel van onze binnentuin is door Yokoso Japanese Gardens voorzien van een wel heel bijzondere sfeer. Dit Nederlandse bedrijf weet met het realiseren van moderne en authentieke Japanse tuinen een brug te slaan tussen culturen.

11Feb
11Feb

Op wereldreis in het vernieuwde hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee; via het Noorderlicht in het zwembad en de Hollandse kust in de wellness, is het tijd voor een pint in de Ierse pub.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 19

  1. 1
  2. 2