Designers

24Aug
24Aug

Van showroom naar beleving

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Wat begon als een idee voor een kleine verbouwing van een deel van de showroom, liep natuurlijk volledig uit de hand toen Hans Kuijten werd ingeschakeld om het interieur te ontwerpen. Een bezoek aan de showroom van De Groot Bewerkingsmachines is nu een unieke totaalbeleving waarbij onze verlichting een belangrijke rol speelt!

24Aug
24Aug

Bij elk project wordt door Piet Boon Studio in een vroeg stadium al nagedacht over verlichting en licht. “Verlichting speelt een essentiële rol in elk interieurontwerp. Wanneer we een gebouw ontwerpen, houden we rekening met natuurlijk licht en voegen we kunstlicht toe om de perfecte atmosfeer te creëren.”

24Aug
24Aug

Stijlvol design voor terras en tuin

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert al 25 jaar betaalbare designverlichting. Onze designcollecties voor binnen zijn in de loop der jaren uitgebreid met stijlvolle armaturen voor buiten. Ook onze outdoor collectie bevat ontwerpen van vooraanstaande Nederlandse designers. Studio Piet Boon ontwierp de Stack en Jelle voor buiten.

26Jul
26Jul

Elke dag Happy Hour

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Spektakel en sensatie, daarvoor moet je bij interieurarchitect Hans Kuijten zijn. Als het aankomt op spraakmakende interieurs is hij de meester! Wederom ontwierp Hans een sensationeel mooi interieur voor een private penthouse mét eigen bar.

26Jul
26Jul

“Elk interieurproject valt of staat met de verlichting.” Deze visie van Marcel Wolterinck onderstreept zijn samenwerking met Maretti Lighting.

26Jul
26Jul

Costa serie by Marcel Wolterinck

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
De creaties van Marcel Wolterinck hebben een duidelijk signatuur; sober kleurgebruik, natuurlijke materialen en verfijnde details. Geheel in deze lijn ontwikkelt Maretti Lighting in samenwerking met Wolterinck Design al jaren technisch hoogstaande verlichtingsarmaturen voor de collectie van Marcel Wolterinck.

24Jun
24Jun

Lef, dat is wat Jan des Bouvrie typeert in zijn jarenlange carrière als ontwerper en wat hij waardeert in degenen met wie hij werkt. “Ik heb Nederland anders leren wonen. Door interieurs te ontwerpen met als basis eenvoud en licht, zijn we eindelijk af van die donkere meubels en tapijten."

24Jun
24Jun

De verlichtingscollectie van Jan des Bouvrie is onlangs uitgebreid met de Framelight en Framelight Slim series. Deze ultramoderne lampen tonen duidelijk zijn bekende signatuur; strakke lijnen en kubistische vormen.

30May
30May

“Interior and products become one”

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Brands Concepts staat voor producten die samenvloeien met het interieur; het creëren van de perfecte harmonie. “Belangrijk is dat de lampen die we ontwerpen een onderdeel zijn van het totale interieur of exterieur,” aldus Anke, een van de designers achter het merk Brands Concepts.

30May
30May

High end design in verlichting

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
In opdracht van Doorschodt Onroerend Goed hebben wij het lichtplan mogen verzorgen voor drie state-of-the-art residences in Amsterdam Oud-Zuid.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5