Designers

18Dec
18Dec

Mix&Match met de Glass Jewel

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Zoveel interieurs, zoveel wensen. Daarom worden in de fabriek van Maretti Lighting maatwerk armaturen met de hand vervaardigd. In modulaire armaturen zien wij de toekomst. Armaturen die door aanpassing van bijvoorbeeld de vorm van de plafondplaat, het ophangsysteem of het aantal hanglampen perfect aansluiten bij een interieurontwerp of passend gemaakt kunnen worden in een ruimte.

22Nov
22Nov

Maatwerk is de specialiteit van Maretti Lighting. Designers en andere interieurspecialisten weten ons te vinden wanneer ze een 'lumineus' idee hebben. Het rijke interieur van deze villa is ontworpen door Herman Peters en ook hij had specifieke wensen ten aanzien van de verlichting, die wij dankzij ons maatwerk perfect konden invullen.

22Nov
22Nov

Infinito by Wolterinck

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Voortdurende innovatie in design en techniek kenmerkt de verlichtingscollectie van Maretti Lighting. Bij het ontwerpen van onze lichtplannen maken wij steeds vaker gebruik van modulaire armaturen. Deze bieden een interieurdesigner eindeloze mogelijkheden in zijn of haar interieurontwerp. Wij presenteren nu: de Infinito by Wolterinck.

28Oct
28Oct

Leidend in een lichtplan zijn de architectuur, het interieurontwerp en de wensen van onze klanten. Voor Spa One in Oosterhout vormden de verschillende hoogten en vides in het gebouw een creatieve uitdaging voor team Maretti en waren aanleiding voor het ontwerpen van nieuwe verlichtingsspecials.

24Sep
24Sep

Restaurant Lake House, Rotterdam

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Het is puur genieten in paviljoen Lake House, gelegen in het Lage Bergse Bos. Een trendy chique en prachtig uitgelicht interieur, verrukkelijke gerechten, superieure wijnen, een goede kop koffie en op zijn tijd de gezellige klanken van de dj; elk bezoek is een feestje.

24Sep
24Sep

LOTZ en Lenarduzzi

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Lenarduzzi zet ABE op voetstuk! De tafellamp uit de door LOTZ ontworpen ABE collectie is nu ook verkrijgbaar met een granieten voet van Lenarduzzi Natuursteen. Een lichtend voorbeeld van synergie.

24Sep
24Sep

De nominatie voor de RESTAURANT & BAR DESIGN AWARDS 2019 heeft restaurant Gerardushoeve een plek in de top 20 van de wereld opgeleverd!

26Aug
26Aug

Vijftig tinten bruin

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Zelden zie je zoveel nuances van één kleur in een interieur. Stephen Versteegh stelde met bijzondere combinaties dit rijke interieur samen. Onze designarmaturen en ontwerpen uit eigen atelier zijn er met zorg bij uitgekozen om hun kleur en vormgeving. Warmwitte ledlijnen geven de sfeer een extra boost.

26Aug
26Aug

Café-Restaurant De Krachtcentrale

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Initiatiefnemer en drijvende kracht achter de Krachtcentrale is designer Peter Kos. Voor Maretti Lighting ontwerpt hij al jaren de HALA verlichtingscollectie en dankzij deze samenwerking kwam Maretti Lighting in contact met Tareq Zaouia, de eigenaar van het nieuwe restaurant in de Krachtcentrale.

26Aug
26Aug

Stage Cube van Jan des Bouvrie

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
De Stage Cube is uitermate geschikt als leeslamp naast de bank en zet ook op unieke wijze kunstobjecten of schilderijen in de spotlight.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5