Designers

28Aug
28Aug

Ons licht maakt de sfeer compleet

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
De imposante gevel van het Koning Willemshuis verwijst nog naar de historie van dit voormalige kantoorpand aan de Egelantiersstraat in Amsterdam, evenals de monumentale trappen en kenmerkende boogramen, maar achter deze gevel is het een en al luxe en hedendaags wooncomfort. Een prachtig project dat wij met liefde hebben verlicht.

28Aug
28Aug

Team Maretti is een team apart. Gedreven, mega creatief en uiterst professioneel zetten onze professionals telkens weer gezamenlijk de schouders onder een project of ontwerp. Waar iets onmogelijk lijkt, zien zij een uitdaging!

28Aug
28Aug

Maretti Lighting verkoopt niet gewoon lampen, wij leveren een totaalbeleving in licht en sfeer. In onze 10.000 m² showroom kom je niet om even een lamp uit te zoeken, hier kom je ervaren welke ruimte welke lichttechniek vereist en wat een goed doordacht lichtplan kan doen voor een interieur: hoe een ogenschijnlijk normale ruimte transformeert tot een luxe en sfeervolle ambiance als het licht aan gaat. En dat dankzij onze unieke armaturen, speciale lichttechnieken en geavanceerde lichtregelsystemen.

28Aug
28Aug

Binnen elke divisie van Maretti Lighting werken professionals; deskundig personeel dat zich voortdurend bijschoolt en zo op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op verlichtingsgebied. Hun vakmanschap wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit en perfectie waaraan al onze producten voldoen.

25Jul
25Jul

In opdracht van interieurarchitecten en -designers leveren wij ook onze designverlichting voor hun projecten in binnen- en buitenland. Onze verlichting is dan ook herkenbaar aanwezig in prestigieuze projecten wereldwijd.

25Jul
25Jul

Mariska Jagt: "Productdesign, zoals het ontwerpen van een eigen verlichtingscollectie, zie ik als een verlengstuk van mijn interieurdesign. Door mijn eigen producten toe te voegen kan ik een interieur nog meer tot in detail vorm geven."

25Jul
25Jul

Mariska Jagt zoekt met haar verlichtingsontwerpen de delicate spanning op tussen materiaal en vorm. Net als in haar interieurontwerpen zorgt ze voor balans tot in de kleinste details. Nieuw in haar verlichtingscollectie zijn de Flare en Scope opbouwspots.

25Jul
25Jul

Lichtplannen voor kantoorgebouwen vragen om specifieke kennis. Onze lichtspecialisten zijn volledig op de hoogte van de NEN-EN12464-regelgeving en hanteren deze normen bij het ontwerp van een lichtplan voor werkplekverlichting.

28May
28May

“Dare to have light in your life!”

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
“Een goed lichtplan is de basis voor succes”, aldus Wim Hoopman van architectenbureau Studio Wim Hoopman. Samen met dochter Maxine (HIP Studio) creëert Wim verrassende en gedurfde interieurs, waarbij gastvrijheid een belangrijke rol speelt. “Licht heeft bij aanvang van onze projecten de hoogste prioriteit.”

25Apr
25Apr

Team Maretti staat altijd open voor nieuwe ideeën en wij denken graag mee met onze klanten. De eigenaar van deze woning beschikt over een groot technisch inzicht en een scherp oog voor detail. Hij ontwierp zelf dit robuuste interieur én twee lichtkronen!
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5