Designers

22Apr
22Apr

Evolutie van een ontwerp, de Dream.

Geplaatst in Designers door maretti Admin
Ditmaal tonen we een uniek idee van Robert Kolenik, vormgegeven in onze designstudio en uitgewerkt tot een prachtig lichtontwerp, op maat gemaakt voor een specifiek project. En nu een van de meest toegepaste armaturen uit onze Designercollectie!

22Apr
22Apr

Van villa naar riante villa; in een jaar tijd heeft deze villa een complete metamorfose ondergaan. Het toch al moderne interieur is door partners van InteriorMX gerestyled met uiterst innovatieve en luxe producten.

22Apr
22Apr

Hartje Amsterdam, met uitzicht op groen en in een monumentaal pand, dát is bijzonder wonen. Team Maretti maakte een lichtplan waarbij een ruimtelijk effect centraal staat en leverde de verlichting voor dit luxe appartement.

20Mar
20Mar

Un petit tour de France in Hotel Zuiderduin

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Art Deco is helemaal terug. Sommige etablissementen lenen zich bij uitstek voor deze stijl, zo ook de brasserie van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De aparte verlichtingsitems onderstrepen het Art Deco design en geven het interieur een Frans tintje, très chic!

20Mar
20Mar

Line|UP A minimal design of lines

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Minimalistisch denken en toch groots uitpakken, dat deed Ingrid Roos met de Line|UP. Slechts drie lijnen vormen de basis van deze vloerlamp, die werkelijk in elk interieur past, want ook de stijl van de lichtbron bepaalt de look. En die kies je zelf! Een mooie klassiek vormgegeven variant of eentje volgens de laatste interieurtrends, alles is mogelijk.

20Mar
20Mar

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Begin dit jaar opende Chef-kok en SVH Meesterkok Ron Blaauw de deuren van Ron Gastrobar Indonesia Downtown. Het lichtplan werd door Maretti Lighting aangepast aan het nieuwe concept met RGB led lantaarns als blikvangers.

11Feb
11Feb

Designercollectie siert tv-studio

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Topstukken uit onze designerscollectie, ontworpen door Nederlandse designers, geven de studio van Koffietijd en 5 Uur Live een originele uitstraling. Sfeervol licht met een ‘WOW’-effect!

10Feb
10Feb

Uitnodiging Bedrijfsbezoek Maretti Lighting

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Speciaal voor interieurprofessionals organiseert De Stijlgroep op dinsdag 5 maart een inspirerend bedrijfsbezoek over verlichting in interieurstyling bij Maretti Lighting in Almere.

15Jan
15Jan

HEXAGON, ORIGINEEL MAATWERK

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Topdesigner Osiris Hertman ontwierp de Hexagon serie, een zeer exclusieve verlichtingslijn, waar vakmanschap en oog voor detail vanaf straalt.

15Jan
15Jan

Vér buiten de lijnen kleuren, dat is Hans Kuijten ten voeten uit. Al van jongs af aan creëert hij op papier driedimensionale werelden, ruimtes, verbeeldingen en creaties. Werelden vol beleving, om in weg te dromen. Niet zomaar een ontwerper, maar een kunstenaar van magische momenten en meesterlijke interieurs.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5