Designers

17Jul
17Jul

De overtreffende trap van luxe

Geplaatst in Designers door maretti Admin
Het feit dat de bewoners het huis naast dat van hen erbij kochten en er van twee woningen één riante villa werd gemaakt was natuurlijk al luxe op zich, maar het kan altijd nóg luxer, moet Patrick Russ gedacht hebben, toen hij het interieur van dit dubbele woonhuis ontwierp.

16Jul
16Jul

Interieurdesigner Patrick Russ speelt met licht; zijn Lightning collectie geeft een brede, verstrooide lichtval die zorgt voor een feeërieke sfeer.

28May
28May

Een waanzinnig uitziende bar, die ’s avonds dankzij een uitgekiend lichtplan kan worden omgetoverd tot een dynamische club, dát wilde Antoine Bulsink ook in zijn bedrijf. Hans Kuijten en team Maretti haalden alles uit de kast en gingen bij Bulsink voor het allermooiste resultaat.

28May
28May

HALA Lighting, 100% handmade Dutch Design!

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
HALA lampen hebben een tijdloos karakter door hun elegantie en minimalisme en staan symbool voor gedegen kwaliteit en industriële vormgeving. HALA lampen voeren ons terug naar vervlogen tijden, maar zijn voorzien van hedendaagse technieken, zoals LED lichtbronnen. Onze HALA Sliced serie voegt daar nog een luxe design aan toe. Met de hand vervaardigd garandeert de ambachtelijke kwaliteit van deze traditionele HALA interieuritems.

02Mar
02Mar

Onze klanten gaan voor de mooiste sfeer!

Geplaatst in Designers door Maretti Admin
Eenmaal klant bij Maretti Lighting, tja, dan ga je natuurlijk ook weer voor de mooiste sfeer als je gaat verhuizen naar je droomvilla.

30Jan
30Jan

Een van onze gewaardeerde klanten deelt met ons zijn enthousiasme over de nieuwe villa die hij en zijn vrouw onlangs hebben betrokken. Op een plek met een werkelijk prachtig uitzicht rondom, is de woondroom van deze bewoners verrezen. Geweldig dat wij voor hen de mooiste sfeer mochten creëren met onze verlichting.

29Jan
29Jan

De kracht van Maretti Lighting zit in ons teamwork! Bij Maretti Lighting werken op elke divisie specialisten en deskundige vakmensen. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en ditmaal zetten we onze technische tekenafdeling voor het voetlicht, zij verrassen de klanten telkens weer met een uniek lichtobject!

12Dec
12Dec

Waar de partners van InteriorMX op Masters EXPO 2019 volledig over-the-top gingen met een explosie van kleuren, materialen en extravagantie in hun stand, is dit jaar, tijdens de ‘Forward Edition’, gekozen voor ingetogen luxe.

11Dec
11Dec

Elk huis is een unieke mix van stijlen, waarin verlichting in belangrijke mate de sfeer bepaalt. Met ons zeer uitgebreide assortiment betaalbare designarmaturen sluiten wij aan bij uw leefwereld, uw interieurdesign en laten het sprankelen.

10Dec
10Dec

Bij Maretti Lighting werken op elke divisie specialisten en deskundige vakmensen. Ditmaal zetten we onze lichtplantekenaars voor het voetlicht; voor elk project maken zij een geniaal en perfect op maat gemaakt lichtplan.
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 117

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5