Een uitgekiend lichtplan versterkt het tuinontwerp. Voor alle ruimte rondom uw woning of bedrijf biedt de lichtarchitectuur van Maretti Lighting meer dan licht alleen. Met aandacht voor beleving en sfeer en met exclusieve designarmaturen, afgestemd op uw wensen en persoonlijke stijl, creëren wij extra dimensies en sfeer in de tuin en op het terras. Zo kunt u binnen én buiten genieten van een unieke leefomgeving, waarin alles klopt, tot in detail.

Betaalbaar design

Wij produceren onze lichtarmaturen zelf in onze fabriek in Almere. Zo kunnen wij exclusief design bieden voor een betaalbare prijs. Onze collectie is uitgebreid met een gloednieuwe lijn design buitenarmaturen die geschikt zijn voor 12 Volt aansluitsystemen.

Uw tuin in een nieuw licht

Dit is het ideale moment om een verlichtingsplan voor de tuin te maken. De begroeiing is nog laag dus alle plekken waar stroompunten moeten komen zijn nog goed bereikbaar. Ons 12 Volt systeem heeft het grote voordeel dat het niet hoeft te worden ingegraven. De kabel ligt mooi aan de oppervlakte, waardoor u later nog makkelijk extra armaturen kunt aansluiten. U klikt eenvoudig de nieuwe kabel aan de bestaande en u heeft een lichtpunt extra.

De transformator, op het lichtnet aangesloten met een gewone stekker, vormt de 230V om naar 12V en werkt volautomatisch. Bij schemering gaat de verlichting automatisch aan. Ideaal voor een stuk veiligheid rondom de woning. Maar u kunt deze transformator ook instellen met een timer, waardoor u zelf kunt bepalen hoe lang de verlichting blijft branden.

Op onze site geven wij u advies over het (zelf) maken van een lichtplan voor uw tuin, tonen wij de collectie buitenverlichting, inclusief de nieuwe ontwerpen voor 2018 en vindt u inspirerende sfeerbeelden.

Hier kunt u ook terecht voor alle informatie over hoe ons 12Volt systeem het aansluiten en uitbreiden van de tuinverlichting nóg eenvoudiger maakt. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met onze tuinverlichting specialist. Neemt u dan een plattegrond van uw tuin mee, dan kunnen wij u gericht adviseren.