Zelden zie je zoveel nuances van één kleur in een interieur.  Stephen Versteegh stelde met bijzondere combinaties dit rijke interieur samen. Onze designarmaturen en ontwerpen uit eigen atelier zijn er met zorg bij uitgekozen om hun kleur en vormgeving. Warmwitte ledlijnen geven de sfeer een extra boost.

Neutraal is ook een keuze
Bruin is een neutrale kleur en daarmee een uitgelezen basiskleur die designer Stephen Versteegh consequent in alle denkbare nuances doorvoerde in het complete interieur. Van de master bedroom tot de dining, living en wellness, de hele villa oogt warm, elegant en luxueus. 

Een echte klassieker
De Hayworth wandlamp in de living is ontworpen door Eric Kuster en siert ook de dining. Heel chic is daar de keuze voor vier Hayworth armaturen aan de wand, twee aan weerszijden van de deur; op en top glamour. Het plafond boven de dining mag gezien worden en de ledlijnen versterken het effect van de driedeling.

De cirkel is rond
Bijna elk verlichtingsitem in de villa is rond van vorm of heeft een rond element in zich, dit verzacht de strakke lijnen van de architectuur. Boven de bar in de keuken hangt een maatwerk-variant van de Inciso. De glazen bollen zijn met hun bronzen kleur een extra schakering in het ingetogen kleurenpalet. Omdat ook in de verlichting de basis bruin is, blijft rust en regelmaat in het interieurontwerp gewaarborgd. Drie Hudson Wall armaturen in smoke uitvoering, eveneens een ontwerp van Eric Kuster, verlichten de trap naar boven. In de hal hangt de gouden variant van de Morso. Eenmaal op zolder sta je middenin de natuur! Deze slaapkamer krijgt extra glans met ook hier de gouden Morso hanglampen boven het bed. 

Licht als verbindende factor 
De villa heeft een zeer open karakter, waarin elke ruimte wel duidelijk een eigen functie heeft. De naadloos doorlopende ledlijnen langs het plafond vormen de rode, of beter warmwitte, draad die de ruimtes met elkaar verbindt. De verlaagde plafonds zijn rondom voorzien van ledlijnen die zorgen voor een extra dimensie. In de walk-in-closet zijn ledlijnen toegepast die het meubel als het ware laten zweven op licht. En ook achter de dubbele wand in het toilet geeft de ledlijn mooi indirect licht.

Kleur bekennen
En dan de wellness, wat een ongekende luxe! De basiskleur bruin blijft, maar door de toepassing van RGB ledlijnen kan elke kleur verlichting en daarmee precies de gewenste sfeer, gekozen worden; van koel blauw tot passievol rood en alles ertussenin.

Maretti Lighting; méér dan licht
Tijdens de bouwfase heeft onze projectleider de installateur, Ruud de Heer Electrotechniek, geadviseerd en begeleid. Alle verlichtingsarmaturen zijn voorzien van CTA led lichtbronnen en dimbaar via DALI. Met maatwerk en stijlvolle designarmaturen hebben we bijgedragen aan de schoonheid van dit interieurontwerp. 

Wij zijn dan ook trots op wat er gezamenlijk is gepresteerd. Het resultaat is fantastisch!

Interieurdesign: Stephen Versteegh
Technische installatie: Ruud de Heer Electrotechniek
Verlichting: Maretti Lighting
Fotografie: Peter Baas HDR Photography