De kracht van Maretti Lighting zit in ons teamwork! Op elke divisie in ons bedrijf werken specialisten en deskundige vakmensen. Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze en stellen hierbij aan u voor; onze binnendienst, het kloppend hart van onze organisatie!

Echte allrounders

Op elke afdeling hebben wij vakmensen werken die uitblinken in hun eigen tak van sport, maar onze binnendienst, dát is een ander verhaal, die medewerkers zijn goed in heel veel takken van sport! Het is dan ook een hele uitdaging om bij de Binnendienst van Maretti Lighting te werken. Onze binnendienstmedewerkers kunnen communiceren op elk niveau en binnen elke branche. Zij onderhouden contacten met onze klanten, designers, installateurs, leveranciers en natuurlijk hun collega’s op alle afdelingen binnen ons bedrijf.

Als we het onze Binnendienstmedewerkers vragen wat hun werk zo leuk maakt, is de respons maar al te vaak: de afwisseling en het opbouwen van een band met onze vaste relaties, die op hun beurt laten weten dat ze graag klant zijn bij ons, vanwege deze goede en fijne contacten. Zo creëren onze toppers een echte win-win situatie.

Groot of klein project, de klant is Koning

Op de Binnendienst hebben ze verstand van alle aspecten die komen kijken bij een project. Zij vertalen een lichtplan naar een offerte, waarbij gedegen kennis over onze producten een vereiste is; zij weten wat er bij welke lamp hoort en welke techniek er nodig is voor het aansluiten ervan en onderhouden hierover ook nauw contact met onze andere afdelingen. Hoe groter de projecten, hoe complexer de lichtplannen en hoe meer maatwerk wij leveren en altijd weten ze bij onze Binnendienst een keurig passende offerte te maken!

Na de offertes volgen de orders en ook die verwerken zij tot in detail. Het traject van de orders houden zij nauwkeurig in de gaten en fungeren daarom geregeld als een soort interne projectleiders, waarbij ze de andere afdelingen aansturen om elke order, groot én klein goed te laten verlopen, zodat elke klant een tevreden klant is of wordt.

Gedeelde kennis is dubbele kennis

Binnen team Maretti wordt de ene na de andere jubilaris in het zonnetje gezet; dat betekent een enorme hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring van al die medewerkers binnen ons bedrijf. Buiten de externe cursussen die onze Binnendienstmedewerkers volgen, wordt ook díe kennis en ervaring van onze eigen mensen ingezet om hen op te leiden tot de toppers die ze zijn!