De tendens om in een badkamer een luxe spa-gevoel te creëren is ook terug te vinden in de badkamerverlichting. Mooie armaturen die een badkamerinterieur verfraaien en voor een juiste lichtbalans zorgen. Maretti Lighting heeft een nieuwe lijn luxe badkamerverlichting ontwikkeld die perfect past bij deze trend!

Lucerna

De Lucerna met chromen wandplaat en mat wit glas is chique tot in detail, geeft een warme gloed en staat prachtig aan weerszijden van een spiegel.

Hampton

De extra glazen buis om de lichtbron zorgt dat ook de Hampton geschikt is voor de badkamer. De grote glazen kap geeft deze wandlamp een wat klassiek uiterlijk en maakt hem zowel functioneel als sfeervol. Verkrijgbaar met ronde of vierkante glazen kap op een chroom of zwart armatuur.

Pennone

Ultiem voorbeeld van minimalistisch design: de Pennone. In een moderne badkamer doet deze wandlamp precies waarvoor hij ontworpen is: zacht warm licht geven. Ultra smal, dus overal toepasbaar en mooi in elk badkamerinterieur! Al deze chique wandarmaturen zijn speciaal geschikt voor natte ruimtes (IP44 goedgekeurd).