Meubelbeurs Brussel 5-8 november 2017

De Meubelbeurs Brussel vindt plaats van 5 t/m 8 november 2017 en is uitsluitend toegankelijk voor de professionele markt. Het is één van de belangrijkste vakbeurzen binnen de Europese meubelsector. Exposanten uit heel Europa presenteren hier hun topcollecties en nieuwste trends. De beurs is duidelijk gesegmenteerd, dus overzichtelijk, en de moeite waard voor elke professional in de interieurbranche.

Innovatieve lichtregeltechniek

Maretti Lighting zal met de nieuwste lijn designarmaturen en innovatieve lichtbronnen een opvallende stand inrichten. Wij bieden de bezoekers een kijkje in de keuken van de lichtregeltechniek en informeren u over de vele toepassingsmogelijkheden voor uw bedrijf. Ervaar hoe met deze geavanceerde methode eenvoudig verschillende lichtscènes kunnen worden ingesteld en hoe u met deze techniek de sfeerbeleving van uw klanten optimaliseert.

PMP Furniture en Maretti Lighting

Ook zult u ons tegenkomen in de stand van PMP Furniture. Deze samenwerking heeft inmiddels geresulteerd in de ontwikkeling van de Jug AT-L. Een robuuste hanglamp van leer, gemaakt in opdracht van PMP Furniture, passend bij hun nieuwe meubellijn. Speciaal voor belangstellenden zullen er twee van onze agenten klaarstaan op de beurs om u van alle informatie te voorzien. Wij stellen ze hieronder kort aan u voor.

Openingstijden beurs:

zondag 5 - dinsdag 7 november van 09.00-19.00 uur, woensdag 8 november van 09.00-18.00 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Meubel Beurs Brussel.Onze agenten op de beurs
Marc Doornbosch (links) en Bas Mengedé zijn zelfstandig agenten in de meubelhandel en hebben zich in de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd in de verkoop van meubelen en verlichting van fabrikanten aan de detailhandel. Zij hebben de beschikking over de nieuwste collecties en brengen deze tijdens een klantenbezoek met een showwagen of op beurzen onder de aandacht.