De tijd van tafelen in de tuin, barbecueën tot de zon ondergaat of een tuinparty tot in de late uurtjes is weer aangebroken. En dat doe je het liefst in een sfeervolle tuin met mooie tuinverlichting. 

De juiste lamp voor elke plek

Maar welk armatuur plaats je waar en waarom? Een goed doordacht lichtplan voor de tuin geeft uitkomst. Want ook hier geldt: verlichting doet meer dan alleen licht geven. Een armatuur moet ook passen bij het tuindesign. Onze 12 Volt outdoor collectie is eenvoudig aan te sluiten en uit te breiden en biedt volop keus in mooie armaturen voor tuin en terras en alle andere plekken rondom de woning.

Deskundig advies

Ook voor onze tuinverlichting hebben we een deskundige lichtadviseur die je graag op weg helpt met het kiezen van de juiste verlichting, passend bij jouw tuinontwerp. We geven je graag alvast wat ideeën:

  • Met  meerdere tuinspots uit de Vibe serie, eventueel verschillend in hoogte en op strategische plekken geplaatst, komt er diepte, extra dimensie, in je tuin. Zo gaat de tuin leven en oogt hij een stuk groter.  • Maak van een beeld, een fontein of vijvertje een mysterieus plekje in je tuin. Gebruik daarvoor een of meerdere (grond)spots, zoals de Ground Round of Stream, om het object aan te lichten.

  • Verlicht eens een struik van binnenuit met een Vibe spot voor een verrassend effect.   • Creëer licht langs paden met grondspots, of laat trappen en muurtjes goed in het oog springen met inbouwspots, zoals de Buoy of de Wake, sfeervol en wel zo veilig. De Tube Cube geeft een spannende lichtval op schuttingen en wanden.

  • Ook je terras of aanlegsteiger kun je extra opleuken met een Flood grondspot die naar een of meerder kanten licht uitstraalt voor een speels effect. Leuk in combinatie met de Eclipse IV.

  • Het is 's avonds fijn thuiskomen als er buiten licht brandt, kies bijvoorbeeld de Eclipse Round of Tube Cube aan de wand. En mooie gevelverlichting  uit de Faro, Quatro of Costa serie biedt een stijlvol welkom voor de visite. Bijkomend voordeel; het houdt ongenode gasten op afstand.

  • De Stack lantaarn en een Faro Floor of Eclips Floor pilaar maken een terras extra gezellig.  • Door toepassing  van armaturen uit één serie, zoals de Faro, Quatro of Costa serie, creëer je een stijlvolle eenheid. 

Met het doorvoeren van het kleurgebruik van het interieur naar tuin en terras, wordt dit een verlengstuk van het huis. Een plek waar het ook 's avonds goed toeven is.  Laat nu de zwoele zomeravonden maar komen!