Met gepaste trots feliciteren wij Mariska Jagt met haar bekroonde interieurontwerp van de Collectors Room op de LOVE Edition van Masters of LXRY 2019. Samen met Sander Bijl en Martijn Wanrooij nam Mariska de prijs in ontvangst voor de ‘Best of the Best’ stand.

Alom geprezen

Op deze internationale beurs, waar alles draait om passie voor perfectie en ultieme luxe, werd de Collectors Room door zowel het publiek, de deelnemers als de jury met name geroemd om de spannende mix van oude en moderne kunst, samengebracht in een verfijnd, elegant interieurdesign met luxe interieuritems van superieure kwaliteit. Mariska werd ook geprezen om haar magnifieke interieurontwerp voor het M40 pop-up restaurant.

(G)astronomisch genieten

Restaurant M*** is een jaarlijks terugkerend fenomeen op Masters of LXRY. Tijdens deze editie kookten bij elkaar opgeteld 23 chefs, samen goed voor in totaal 40 Michelin sterren, wat dit jaar het pop-up restaurant de naam M40 gaf. Culinair ondernemer Carsten Klint ging een zeer geslaagde samenwerking aan met Mariska Jagt om M40 op elk vlak naar het hoogste niveau te tillen. Mariska toverde dit zakelijke restaurant om tot een waar sprookje! Met haar roots in de hospitality-wereld en kundig oog voor detail, wist zij de bevlogenheid van zowel Carsten als de sterrenkoks te vertalen naar een interieur dat perfect aansloot bij deze LOVE editon; warm, gelaagd, intiem en tot in detail verzorgd.

Bijzondere designverlichting

In zowel restaurant M40 als in de Collectors Room paste Mariska de door haar ontworpen Bubble verlichtingsitems toe, die Maretti Lighting voor haar produceert. Eyecatcher in de Collectors Room was de grote Bubble pendant. De vloerlamp uit de Bubble verlichtingslijn sierde zowel het restaurant als de living van de Collectors Room, waar ook de opvallende Luxury Ring zorgde voor een chique touch. De kunstwerken werden uitgelicht door de ranke Kodiak railspots aan het plafond, die tevens de basisverlichting vormden in het restaurant.

Wij zijn trots dat onze designverlichting mocht bijdragen aan deze succesvolle interieurontwerpen van Mariska Jagt!

Fotografie: Peter Baas HDR Photography
De Collectors Room is tot stand gekomen i.s.m.:
CPS-interieurs, Cassina, Bo Parket, Maretti Lighting, Dofine, Bijl-Van Urk B.V. en Wanrooij Gallery.