12 november Consumentendag ETC Expo

Professionaliteit en stijlvol design in een inspirerende omgeving: ETC Expo is het ultieme platform voor iedereen die werkzaam is in de wereld van interieurstyling en richt zich op het hogere segment van de markt. Maretti Lighting biedt hier designers, architecten, stylisten en winkeliers een toonaangevend aanbod van exclusieve verlichting. Op 12 november organiseert ETC Expo een speciale consumentendag, tickets hiervoor zijn verkrijgbaar op de site van ETC Expo.

Exclusieve designcollectie

Design en originaliteit staan hoog in ons vaandel en kenmerken onze collectie. In onze geheel vernieuwde stand op ETC Expo presenteren wij de nieuwste vtwonen-collectie, ons HALA-assortiment met verrassende nieuwe items en onze Dutch Design Collectie. Deze collectie van Nederlands meest vooraanstaande designers bestaat uit ontwerpen van onder andere Marcel Wolterinck, Eric Kuster, HIP Studio, Osiris Hertman, Studio Piet Boon, Lotz Styling, Robert Kolenik, Robin Sluijzer, Cocoon Living en Jan des Bouvrie.

Naast onze betaalbare designverlichting vindt u hier ook ons uitgebreide assortiment in- en opbouwspots, technische verlichting en onze nieuwe collectie buitenverlichting. De schitterende bekleding van de bar, de exclusieve wanden en de bijzondere vloer zijn achtereenvolgens verzorgd door onze InteriorMX partners: Alphenberg Leather, Dofine en StudioDL.

Advies op maat

Elke maandag is onze beursstand geopend, vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en voor deskundig advies op maat. Heeft u speciale wensen op verlichtingsgebied? Wij vinden voor alles een passende oplossing! De koffie staat klaar!

ETC Expo: Randweg 20, 4104 AC Culemborg. U vindt ons op de begane grond, locatie 205A.

Klik hier voor meer info over tickets voor de Consumentendag op 12 november 2017.