De samenwerking met PMP Furniture was wederom een succes! Wij mochten ons verheugen over een grote belangstelling voor onze verlichtingscollecties die wij in hun stand presenteerden tijdens Maison&Objet 2019. 

Complimenten voor ons team dat de stand van PMP Furniture buitengewoon mooi had uitgelicht met originele ontwerpen uit onze Designercollectie en topstukken uit onze eigen studio.

Spectaculaire Specials, vervaardigd door ons productieteam in onze eigen fabriek in Almere, trokken de aandacht van de vele bezoekers. Uit onze eigen collectie de Oracle, de Zero Ringen, de Sliced Black&Gold, de Tommy Black&Gold, de 11-rings Luxury Ring, de Inciso, de Clooney Belt, de Umbrella, de Garza serie en het Kaarsplateau. Uit onze designercollectie de Helios (by Cocoon Living), de Duchess Special (by HIP Studio), de Hexagon pendant en vloerlamp (by Osiris Hertman), de Flask pendant (by Mariska Jagt) en de Abe Special en tafellamp (by LOTZ Design).

Onze verlichting en de meubelcollecties van PMP Furniture vormden tezamen een bijzonder stijlvolle eenheid. Pure synergie in interieurdesign!

Het was weer ‘An inspiring rendez-vous’! Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs en bedanken PMP Furniture voor de fijne samenwerking.