De leukste nieuwe aanwinst voor deze lente is de FARO Portable, de draagbare tuinlantaarn waar muziek in zit! Licht in alle kleuren van de regenboog én je eigen favoriete muziek combineer je met deze superleuke moderne tuinlantaarn. Zet hem in je tuin, op je terras of neem hem mee naar het strand, op de boot of naar een picknick en geniet van jouw eigen draagbare feestje!

Feestje voor buiten

Het strakke moderne uiterlijk van de FARO collectie past mooi in elk tuinontwerp. De FARO is er voor aan de wand, als tuinpilaar en als draagbare Outdoor Bluetooth RGB LED lantaarn. Behalve LED licht in alle kleuren zorgt de FARO Portable ook voor goed geluid dankzij een hoge audioresolutie. Op eenvoudige wijze kun je via een app op je mobiele telefoon de muziek en het licht aansturen. De volledig opgeladen batterij garandeert minimaal 4 uur gezellig licht en muziek. 

Gezelligheid in de tuin; met knus licht en fijne muziek is de FARO Portable de ultieme sfeermaker. Laat de lente nu maar komen!

Tijdelijk heel voordelig in onze webshop van € 149,00 voor € 59,00 incl. btw. Bestel de FARO Portable via onze dealers of webshop.

Shop Faro serie