Liever informatie of winkelen vanuit huis? Maretti Lighting vindt het welzijn van haar medewerkers en klanten zeer belangrijk en met deze serieuze dreiging van het Corona COVID-19 virus conformeren wij ons volledig aan de richtlijnen van het RIVM en beperken zoveel mogelijk het klantencontact, om ieders gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Bereikbaar per mail en
telefoon


Uiteraard zijn wij u graag zo goed mogelijk van dienst. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op via 036-5326612 of Postbus@maretti.com. Onze medewerkers staan u graag te woord.Wilt u een offerte ontvangen, heeft u vragen over bepaalde producten of onze diensten, dan helpen wij u bij voorkeur op afstand via de mail of telefonisch..

Webshop, levering en
installatie


In onze webshop vindt u een groot deel van onze collectie, deze is online te bestellen. Vragen over een bestelling of de levertijd van een product kunt u ook stellen via Orders@maretti.com. Onze leveringen gaan onverminderd door, echter hanteren we voor uw veiligheid en die van onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM, wij schudden geen handen en bewaren gepaste afstand.

Indien wij de installatie van onze producten voor u verzorgen, vragen wij u onze medewerkers in staat te stellen dit zo veilig mogelijk te doen.

Meldt u ons alstublieft wanneer op uw adres ziekteverschijnselen voorkomen  en het voor ons i.v.m. mogelijke besmetting raadzaam is de installatie tot nader order uit te stellen. Wij vragen om uw begrip indien de wachttijd wat langer is.

Coronavirus en
onze maatregelen


Voorlopig blijft onze showroom toegankelijk voor onze klanten. U kunt ons bellen voor een afspraak om ons te bezoeken. Echter vragen wij u wel om in het contact met onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Dit betekent dat wij geen handen schudden en gepaste afstand bewaren.

Maretti Lighting volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze werkwijze en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt.  

Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 036-5326612 of Postbus@maretti.com.

postbus@maretti.com.