Maak je huis alvast gezellig voor de herfst en winter. Een warme, knusse sfeer creëer je in een handomdraai met CTA en RGB lichtbronnen. 

Met de donkere dagen voor de deur gaat het licht al weer veel vroeger aan in huis. Met CTA lichtbronnen creëer je eenvoudig een steeds warmere sfeer naarmate je ze dimt. Met RGB, van kleur veranderende leds, geef je je huis een extra feestelijk tintje. 

CTA varianten

CTA staat voor Colour Temperature Adjustable, ook wel dim-to-warm genoemd. Onze Paloma CTA lichtbronnen zijn geschikt voor AR111 armaturen en de Cusco CTA lichtbronnen passen in de AR70 armaturen. In onze webshop vind je ze compleet met de bijbehorende driver.

Compleet design

Veel van onze designarmaturen zijn geschikt gemaakt voor deze dim-to-warm lichtbronnen. De Tribecollectie van Piet Boon en de Marcel spots ontworpen door Marcel Wolterinck worden bijvoorbeeld met deze CTA lichtbronnen geleverd.

Oldskool dimmen

Heb je nog de ouderwetse E27 en E14 fittingen in je lampen en wil je over op dimbare led lichtbronnen, kies dan voor onze retrofit Girato of Atmos. Super leuk in onze vintage lampen uit de HALA of vtwonen-collectie, waarvan sommige ook nog eens scherp geprijsd in de sale staan!