U bent van harte welkom. Onze showroom is tijdens kantooruren gewoon toegankelijk voor onze klanten. U bent zonder afspraak van harte welkom, maar een telefoontje vooraf stellen wij op prijs. Onze showrooms en vergaderruimtes zijn dermate groot dat wij gepaste afstand kunnen bewaren, conform de richtlijnen van het RIVM. 

Wij zijn bereikbaar

Uiteraard zijn wij u graag zo goed mogelijk van dienst. Wilt u een offerte ontvangen, heeft u vragen over bepaalde producten of onze diensten, dan kunnen wij u ook helpen via de mail of telefonisch via 036-5326612. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Webshop, levering en installatie

In onze webshop vindt u een groot deel van onze collectie, deze is online te bestellen. Vragen over een bestelling of de levertijd van een product kunt u ook stellen via orders@maretti.com. Onze leveringen gaan onverminderd door.

Maretti Lighting volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Wij doen er alles aan om onze werkwijze en besluiten aan te laten sluiten bij de stand van zaken en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wanneer de situatie daarom vraagt, worden deze maatregelen verder aangescherpt. 

Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 036-5326612 of postbus@maretti.com.