Wat doe je als verlichtingsspecialist wanneer je bij veel projecten steeds dezelfde bedrijven tegenkomt met wie het samenwerken keer op keer leidt tot een geweldig eindresultaat? Juist, dan ga je om tafel om die krachten te bundelen. Eenmaal om tafel met zeven partijen bleek dit een lumineus idee, want dankzij een gedeelde passie voor interieurstyling op hoog niveau, wederzijds respect voor elkaars werk en producten en dezelfde visie over het eindresultaat ontstond in 2016 InteriorMX.

De bevlogen specialisten binnen dit samenwerkingsverband hebben een gemeenschappelijke visie: perfectie in exclusief interieurdesign.

Op de Masters of LXRY 2016 presenteerde InteriorMX zich met een unieke stand, een compleet ingerichte lounge waarin alle partners een aandeel hadden. Het bleek een schot in de roos en dit initiatief werd onmiddellijk door velen uit de interieurbranche omarmd. Inmiddels hebben een groot aantal nieuwe interieurspecialisten zich als partner bij InteriorMX aangemeld. Hiermee is het aantal disciplines binnen dit platform zo ver uitgebreid dat InteriorMX haar klantenkring op elk vlak van interieurstyling van dienst kan zijn en invulling kan geven aan werkelijk alle interieurwensen.

Op het hoofdkantoor van Maretti Lighting is een schitterende InteriorMX room ingericht, voor iedereen in de interieurwereld zéker het bezoeken waard!

De kracht van InteriorMX

Ook dit jaar staat er een compleet ingerichte InteriorMX Lounge op de Masters of LXRY 2017 en wordt de kracht van samenwerken wederom onderstreept door een volmaakt interieur. Alle disciplines in interieurstyling zijn hier perfect samengevoegd tot een zeer stijlvolle, trendy en vooral unieke woonsfeer. Van badkamer tot living en tuin, volledig ingericht en gestoffeerd, compleet met open haard, verlichting, domotica en kunst. Onze bezoekers krijgen hier een compleet beeld van de kracht van onze samenwerking.

Onder het genot van een drankje en gezellige live muziek staan de bevlogen partners van InteriorMX de bezoekers graag te woord. Een bezoek aan de InteriorMX Lounge is een beleving!

Masters of LXRY 2017 vindt plaats in de RAI Amsterdam van 7 t/m 11 december 2017. U vindt onze InteriorMX Lounge op standnummer 41

Bestel hier uw kaarten voor de Masters of LXRY 2017.